Toimittajat

ASKUBAL

Euroopan johtavan nivelpäävalmistajan Askubalin tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadusta ja kestävyydestä. Tuotevalikoimaan kuuluvat huoltovapaat, jälkivoideltavat ja ruostumattomat nivelpäät sekä GE-laakerit, laakeriyksiköt, laakerikuulat ja nokkarullat ja tukirullat.

Valikoima

Nivelpäät, GE laakerit, laakeriyksiköt, laakerikuulat ja nokka- ja tukirullat.

Tutustu Askubal -tuotevalikoimaan verkkokaupassamme

Lue lisää:

Askubal

CAN-AM

Can-Am Chains on kanadalainen ensiluokkaisten kuljetinketjujen ja ketjupyörien valmistaja.
Tarjoamme erittäin kattavan ketjuvalikoiman mm. metsä-, saha- ja paperiteollisuuteen sekä tuoteratkaisut lämpölaitoksiin ja jätevedenkäsittelyyn. Can-Am Chains valmistaa ketjut alan standardien mukaan jo yli 50 vuoden kokemuksella kuljetinketjujen valmistuksessa. Valmistaja kehittää jatkuvasti tuotteitaan vastatakseen teollisuusasiakkaiden muuttuviin tarpeisiin.
Saavutetulla ensiluokkaisella laadulla, jatkuvalla kehitystyöllä ja innovaatiolla mahdollistamme asiakkaillemme tuotteiden pitkän käyttöiän ja kustannussäästön. Erikoisketjut ja ketjupyörät löytyvät myös valikoimistamme.

Valikoima

Saha- ja laahainketjut, kuljetinketjut, jätevedenkäsittelyketjut, tuhkankäsittelyketjut, muoviketjut, ketjujen liukukiskot, muoviset kulutuslevyt, piikkiketjut, ketjupyörät, muoviketjupyörät, raappaketjut, y-ketjut ja lamelliketjut.

Tutustu Can-Am -tuotevalikoimaan verkkokaupassamme

Esitteet

Can-Am - Ketjuvalikoima
Can-Am - Metriset Kuljetinketjut
Can-Am - Kuljetinketjupyörät
Can-Am - Tehdas- ja laahainketjut
Can-Am - Ketjujen Liukukiskot ja Kulutuslevyt

Lue lisää:

Can-Am Chains teräs- ja muoviketjuista

Can-Am Chains

CHABEL B.V.

Chabe B.V. on innovatiivisten kumiteknisten ratkaisujen edelläkävijä, joka palvelee monipuolisesti teollisuuden, laivanrakennuksen ja infrastruktuurin sektoreita. Chabel tarjoaa lämmöneristysjärjestelmän elementtejä sekä kumi-metallituotteita ja kumipinnoitteita. Chabelilla on vankka maine yhteistyökykyisenä kumppanina, joka tuo markkinoille korkealaatuisia tuotteita yhdessä luotettavien kumppaneiden, kuten ContiTechin, kanssa.

Esitteet

CTP_esite_2024

Lue lisää:

Lue lisää CONTI® THERMO PROTECT – joustavasta lämmöneristeestä teollisuuden tarpeisiin

Chabel B.V.

COBO

Cobo Group on ohjaamoiden ja hyttien toimilaitteiden erikoisosaaja, joka valmistaa ohjaamokomponentteja ja tuotteita kaikkiin liikkuviin työkoneisiin. Cobon tuotteet eivät ole ainoastaan tunnettuja laadustaan ja hinnastaan, vaan myös laajasta valikoimastaan, sillä he tarjoavat tuotteita 40 tuoteryhmästä. Cobon ohjaamokomponenttien tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa elektroniset komponentit, istuimet, ohjauspyörät, kojelaudat, valosarjat, johdinsarjat sekä mittaristot. Cobo valmistaa ohjaamokomponentteja myös mittatilaustyönä.

Valikoima

Anturit, CAN -väylät, sulakerasiat, muuntajat, elektroniikka, johtosarjat, hälyttimet, äänitorvet, istuimet, joystickit, kaasupolkimet, kamerajärjestelmät, ohjaamonäyttöpanelit, kojetaulut, ohjauspylväät, ohjauspyörät, ohjausviikset, valokytkimet, pienosat, työkonejärjestelmät, työkonevalot, virtakytkimet, valokytkimet, painonapit, yleisluettelot ja hinnastot.

Tutustu Cobo Group -tuotevalikoimaan verkkokaupassamme

Esitteet

COBO - intouch Agri
COBO - Orion 2.0
COBO - Instrument Clusters
COBO - Tera 10 HE
COBO - Isobus systems for mechanical seeder
Lue lisää:

Cobo Group

CONTITECH

ContiTech on Continental Corporationin kehitysyhteistyökumppani ja johtava teknisiin kumituotteisiin ja muovitekniikkaan erikoistunut alkuperäisosien toimittaja. Contitech kehittää ja tuottaa korkealaatuisia komponentteja ja järjestelmiä kone- ja tehdasteollisuudelle, kaivosteollisuudelle, autoteollisuudelle ja muille tärkeille aloille. Laajan materiaalien ja prosessien asiantuntemuksen pohjalta Contitech kehittää huipputeknologiaa ja varmistaa samalla resurssien vastuullisen käytön.

ContiTech-ilmapalkeita on käytetty monissa pneumaattisissa sovelluksissa vuosikymmenien ajan. Laajalla C-, D-, R- ja S-mallisarjan ilmapalkeiden valikoimalla ja räätälöidyllä yksilöllisellä kehitystyöllä hallitaan myös vaikeat pneumaattiset tehtävät kone- ja laitesuunnittelussa. Ilmapalkeita on saatavana kaikkiin pneumaattisiin sovelluksiin, joiden nostovoima on 0,5–440 kN, halkaisija 60–950 mm.

VALIKOIMA

Makkarapalkeet: vakiokumilaatu NR+BR+SBR (käyttölämpötila -40...+70 C), Butyl (-25...+90 C), Epiklor (-20...+115 C), 2-kankaiset (2 ply) ja 4-kankaiset (4 ply)
Rullaavat ilmapalkeet
Palkeiden metalliosat

Tutustu Contitech -tuotevalikoimaan verkkokaupassamme

Esitteet

Air Actuators - Contitech

Lue lisää:

Lue lisää Contitech ilmapalkeista paperiteollisuudelle

Contitech

DIAMOND

Diamond by Timken on maailman johtava korkealaatuisten rullaketjujen valmistaja. Tuotteiden yleisempiä käyttökohteita ovat öljy-, kaasu-, metsä- ja puuteollisuus, maatalouskoneet, teollisuuden koneistot sekä maanrakennuskoneet. Tuotteisiin kuuluvat rullaketjut, kuljetinketjut, nostoketjut, erikoisvoidellut ketjut, huoltovapaat ketjut sekä korroosion ja kosteuden kestävät ketjut. Diamondin rullaketjujen tuotevalikoima tarjoaa kolme eri laatuvaihtoehtoa: Diamond, Diamond Infinity, Diamond Sapphire. Yrityksen tarjoamalla Diamond-sarjalla on alansa johtavin käyttöikä sekä 10-vuoden tuotetakuu. Diamondin rullaketjujen ensiluokkainen laatu takaa asiakkaalle markkinoiden edullisimmat elinkaarikustannukset.

Valikoima

kolme laatuvaihtoehtoa: Diamond, Diamond Infinity, Diamond Sapphire, amerikkalaisen ja eurooppalaisen standardin mukaiset rullaketjut, kuljetinketjut, nostoketjut, erikoisvoidellut ja huoltovapaat rullaketjut, O-renkaalla tiivistetyt rullaketjut, nikkelöidyt rullaketjut, erikoispinnoitetut rullaketjut, ruostumattomat rullaketjut

Tutustu Diamond -tuotevalikoimaan verkkokaupassamme

Esitteet

Diamond - BS ja ANSI Laatuketjut
Diamond - BS ja ANSI Sapphire Ketjut

Lue lisää:

Lue lisää Diamond ketjuvalikoimasta

Diamond Chain

DIRAK

Lukitus on tärkeää niin henkilöturvallisuuden kuin omaisuuden suojaamisen kannalta. Dirak tarjoaa korkealaatuiset lukitusjärjestelmät, joita käytetään myös vaativimmissa sovelluksissa, kuten teollisuuskaapeissa ja -laitteissa, informaatio-, telekommunikaatiotekniikassa, sairaala-, rautatie- ja LVI-tekniikassa. Lukitusjärjestelmien valikoimasta löytyvät tankolukkojärjestelmät, lukot, saranat, nupit, salvat, tiivisteet ja erikoistuotteet. Dirakin valikoimista löytyy myös elintarviketeollisuuden laitteisiin ja -koneisiin hyväksytty lukko. Tämän lukon saa sekä L- että T-kahvalla varustettuna. E-line tuoteperheestä löytyy elektronisia lukitusjärjestelmiä.

Valikoima

Tankolukkojärjestelmät, lukot, saranat, tiivsteet ja erikoistuotteet.

Tutustu Dirak -tuotevalikoimaan verkkokaupassamme

Lue lisää:

Lue lisää Dirak maadoittavasta uppokantaruuvista ja saranasta

Lue lisää Dirak-tiivisteistä

Tutustu Dirak Pr01 L18 WING KNOB – elintarvikehyväksyttyyn vääntölukkoon

E-LINE by DIRAK

DIRAK

DOGA

Doga kehittää ja valmistaa räätälöityjä tuulilasinpyyhinjärjestelmiä useisiin raskaisiin ajoneuvoihin kuten autoihin, rekkoihin, busseihin, maatalouden ja rakennusalan koneisiin, juniin sekä veneisiin. Doga tarjoaa parhaat tuulilasinpyyhinjärjestelmät jokaiseen sovellukseen. Tuotevalikoimaan kuuluvat tuulilasinpyyhinjärjestelmät, sulat, nestesäiliöt, pesunestesuuttimet ja pesunesteletkut. Yritys on erikoistunut mukauttamaan standardituotteitaan erityisvaatimusten mukaisesti, jotta tuotteet saavuttavat optimaalisen sopivuuden kaikentyyppisissä sovelluksissa.

Valikoima

Tuulilasinpyyhkimen moottorit, vaihteelliset ja vaihteettomat vaihtoehdot, vene- ja laivakäyttöön erikoisvalmistetut tuulilasinpyyhkimen moottorit ja järjestelmät, tuulilasinpyyhkimen sulat, nestesäiliöt, pesunestesuuttimet ja -letkut ja Kaasujouset.

Tutustu Doga -tuotevalikoimaan verkkokaupassamme

Esitteet

DOGA - Products Wipers
DOGA - Duravision
DOGA - Marine
DOGA - Snow socks 2013
DOGA - Gas Springs 2016
DOGA - Air systems 2012
DOGA - Gas Springs Universals
DOGA - Window Regulator 2013

Lue lisää:

Doga

GGB

GGB on metallipolymeeriliukulaakereiden globaali markkinajohtaja. Yritys tarjoaa laajan valikoiman korkean suorituskyvyn laakereita, kuten esimerkiksi liukulaakereita. Kaikki tuotteet ovat saatavilla niin standarikoossa kuin räätälöityinä muotoina ja kokoina. Valikoimaan lukeutuvat muun muassa erilaiset liukulaakerit, komposiittilaakerit, erikoisvalmisteiset liukupinnat sekä liukulaakeripesät.

Valikoima

Itsevoitelevat ja voideltavat liukulaakerit, Ohutseinämäiset metallirunkoiset laakerit eri liukupinnoilla, muoviseos komposiittilaakerit, kudosvahvisteiset komposiittilaakerit, tiivistetyt huoltovapaat komposiittilaakerit, erikoisvalmisteiset liukupinnat ja osat, liukulaakeripesät, myös erikoismitat

Tutustu GGB -tuotevalikoimaan verkkokaupassamme

Lue lisää:

GGB tribologiset laakeripinnoitteet teollisuuden vaativiin sovelluksiin

GGB

INDUSTRIAS YUK

YUK on valmistanut ketjuja ja voimansiirtoelementtejä jo vuodesta 1964. Tänä päivänä YUK on OCM-ketjujen virallinen jakelija Euroopassa ja tarjoaa laajan valikoiman tuotteita useille asiakassektoreille. YUK:lla on oma ketjurekisteröity tavaramerkki ZK. Ketjut, ZK –kierukkavaihteet ja moottorit täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset sekä antavat asiakkaille täydellisen ratkaisun voimansiirron eri osa-alueisiin.

Valikoima

INDUSTIRAS YUK KETJUT:

DIN/ISO ja ANSI-rullaketjut, Rosteriketjut, Korvakeketjut, Levykimppuketjut, Kuljetinketjut, Piikkiketjut, Ketjupyörät, Liukukiskot, Maatalousketjut, Holkkiketjut, Kaarreketjut

Tutustu YUK -ketjuvalikoimaan verkkokaupassamme

INDUSTIRAS YUK VAIHEET:

ZK -vaihteiden RD -sarjassa on yhdeksän eri vaihdekokoa, välityssuhteet 1:7,5 – 1:100. Sarjaa täydentävät lisävarusteet: laipat, akselit, momenttivarret ym.
IE1 / IE2 / IE3 hyötysuhdeluokat.

INDUSTIRAS YUK SÄHKÖMOOTTORIT:

3-vaihemoottorit, 2/4/6/8 napaiset, 230/400V 50Hz, 1-vaihemoottorit, IEC 56-100, ZK-Kierukkavaihteet, yhdeksän vaihdekokoa, välityssuhteet 1:7,5 : 1:100, varaosat, Moottori IE1 / IE2 / IE3 hyötysuhdeluokat, Yhdistelmävaihteet ja Variaattorivaihdemoottorit.

Esitteet

YUK - Ketjutuotteet, hihnapyörät ja hammastangot
YUK - Kierukkavaihteet
YUK - Variaattorivaihdemoottorit
YUK - Yhdistelmävaihteet
YUK - Tuotevalikoima

Lue lisää:

YUK – Voimasiirtotuotteet

JTEKT

JTEKT on hyvin tunnettu ja merkittävä neulalaakerivalmistaja. Yritys tarjoaa korkealaatuisia tuotteita, joihin lukeutuvat niin millimitoituksella kuin tuumamitoituksella olevat neulalaakerit. Laaja tuotevalikoima kattaa lähes koko valmistavan teollisuuden neulalaakeritarpeet.

Valikoima

Neulakehät, neulalaakerit, neulapainelaakerit, jr-holkit, vapaakytkimet, nokka- ja tukirullat, irtoneulat ja -rullat.

Tutustu JTEKT -tuotevalikoimaan verkkokaupassamme

Esitteet

Koyo - Tuotekuvasto

Lue lisää:

JTEKT

KnitMesh Technologies

Vuonna 1957 perustettu KnitMesh Technologies tarjoaa ensiluokkaisia neulottuja metalliverkkoratkaisuja haastavimpiin teknisiin ongelmiin, kuten tärinänhallinta, äänenvaimennus, teollisuuden ja ravintoloiden puhdistuslaitteet, ankarien ympäristöjen tiivistys, nesteiden ja kaasujen suodatus sekä EMI/RFI-suojaus. Neulottu verkko on monipuolinen materiaali, jolla on käytännössä lukemattomia käyttökohteita useimmilla teollisuudenaloilla. Neulottuja verkkoja on kolmea päätyyppiä: metalliverkko, muovi- ja kuituverkko ja monikuituverkko. KnitMesh Technologiesin insinööri- ja valmistusasiantuntijatiimi on perehtynyt räätälöityjen ratkaisujen tutkimukseen, suunnitteluun ja kehittämiseen kaikkein kilpailukykyisimpien ja vaativimpien teollisuudenalojen markkinajohtajille.

Valikoima

Metalliverkko, muovi- ja kuituverkko ja monikuituverkko

Lue lisää:

Knitmesh-neulotut-metalliverkkoratkaisut-kone-ja-laitevalmistajille

KnitMesh Technologies

MITSUBOSHI

MBL tarjoaa monipuolisen valikoiman voimansiirtohihnoja. Tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset voimansiirtohihnat kuten kiilahihnat, hammashihnat, moniurahihnat ja metritavarahihnat. Mitsuboshin voimansiirtohihnat ovat tuttu näky monen ajoneuvo- ja työkonevalmistajien laitteissa. Voimansiirtohihnojen muita käyttökohteita ovat muun muassa teollisuuden erilaiset koneistot, rakennuksien ilmastointijärjestelmät sekä kodinkoneet. Mitä vaativampi käyttökohde, sen paremmin Mitsuboshin voimansiirtohihnat erottuvat edukseen.

Valikoima

Klassiset ja kapeakiilahihnat vaipallisina sekä raakareunaisina/hammastettuina, ryhmäkiilahihnat, maatalouskäyttöön tarkoitetut kiilahihnat, kaksipuoleiset kiilahihnat, moniurahihnat, klassiset hammashihnat, STD-hammashihnat, HTD-hammashihnat, päättymättömät hammashihnat ja metritavarahihnat.

Tutustu Mitsuboshi -tuotevalikoimaan verkkokaupassamme

Esitteet

MITSUBOSHI - Tuotteet
MITSUBOSHI - Metritavarahihnat

Lue lisää:

Mitsuboshi Maxstar – korkean suorituskyvyn kustannussäästöä

MBL(USA) Corporation

Mitsuboshi

MOTIVE

Italialaisen Motiven tuotevalikoima koostuu sähkömoottoreista, taajuusmuuttajista ja vaihteista. Motive panostaa vahvasti tuotekehitykseen, digitalisaatioon, koneälyyn ja automatiikkaan. Voit hankkia verkkokaupasta valmiin tuotteen tai suunnitella Motive Configuratorin avulla tarvettasi vastaavan Motive-tuotekokonaisuuden yhdistäen tuotteita haluamallasi tavalla. Tuotteet on valmistettu Italiassa korkealaatuisista komponenteista. Suuren komponenttivaraston ja oman kokoonpanon ansiosta sekä vakio- että erikoistuotteilla on nopeat toimitusajat. Motiven oma tuotekehitys mahdollistaa tuotteiden tarjoamisen myös asiakkaiden erikoissovelluksiin. Laadun takaa koko tuotevalikoiman tuotteiden sertifiointi.

Valikoima

DELPHI-sähkömoottorit runkokoossa 56-132, DELPHI-sähkömoottorit runkokoossa 160-355, DELPHI AT jarrulliset moottorit, DELFIRE lämmönkestävät moottorit, MONO yksivaihemoottorit ja ATEX-moottorit. NEO- ja NANO-taajuusmuuttajat sekä ROBUS-, ENDURO-, STON-, BOX-, STADIO-, VARIO- ja ATEX-vaihteet.

Lue lisää:

Motive panostaa digitalisaatioon ja tuotekehitykseen

Suunnittele Motive -konfiguraattorilla

Motive

MUNTERS

Munters on maailman johtava energiatehokkaiden ja kestävien ilmankäsittelyratkaisujen valmistaja. Muntersin innovatiiviset järjestelmät luovat esimerkiksi elintarvike- ja lääkealojen tuotantotiloihin sekä tietojenkäsittelykeskuksiin juuri oikeanlaisen sisäilmaston. Munters -huoltoratkaisut takaavat laitteen optimaalisen toiminnan ja suorituskyvyn. Jälkiasennusratkaisuilla voidaan parantaa jo käytössä olevien laitteiden energiatehokkuutta ja kapasiteettia.

Valikoima

Pisaraerottimet
Saasteiden ja VOC-päästöjen hallinta

Lue lisää:

Maksimaalinen suorituskyky Munters pisaranerotusratkaisuilla

NORDIC POLYMERS

Nordic Polymers edustaa Pohjoismaissa laajaa valikoimaa maailman suurimpia muoviraaka-aineiden ja polymeerien tuottajia. Nordic Polymers tarjoaa asiantuntija-avun tuotteen valintaan, tuotekehityksen tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa, teknisen tuen tuotteille sekä tehokkaat toimitukset tuotantolaitoksilta tai paikalliselta varastolta. Muoviraaka-aineita ja polymeerejä käytetään lähes kaikilla jokapäiväisen elämän osa-alueilla kuten autoissa, rakennuksissa, elektroniikkalaitteissa, teollisuustuotteissa, pakkauksissa, leluissa, kulutushyödykkeissä, urheiluvälineissä ja tekstiileissä.

Valikoima

Muoviraaka-aineet ja polymeerit

Tutustu korkealaatuiseen muoviraaka-aineiden tuotevalikoimaan

Lue lisää:

NORDIC POLYMERS

NSK

NSK on yksi maailman johtavista vierintälaakereiden valmistajista. NSK:n tuotteita ja ratkaisuja voit löytää kaikkialta, missä on liikettä, jopa kovimmista mahdollisista käyttöolosuhteista. Yritys on tunnettu monipuolisesta tuotevalikoimasta ja korkeasta laadusta. Valikoimaan kuuluvat kuulalaakerit, rullalaakerit, laakeriyksiköt, laakeripesät, tarkkuuslaakerit ja laakeritarvikkeet. Yleisimpiä käyttökohteita ovat perusteollisuus, jalostus, koneenrakennus, kulutustavarat ja autoteollisuus.

Valikoima

Urakuulalaakerit,viistokuulalaakerit, tarkkuusviistokuulalaakerit, pallomaiset kuulalaakerit, painekuulalaakerit, lieriörullalaakerit, pallomaiset rullalaakerit, pallomaiset painerullalaakerit, kartiorullalaakerit, laakeriyksiköt ja laakeriyksiköiden varalaakerit, laakeritarvikkeet, laakeripesät ja tarvikkeet ja tarkkuuslaakerit.

Tutustu NSK -tuotevalikoimaan verkkokaupassamme

NSK- LINEAARITUOTEVALIKOIMA

Kuularuuvit, kuula- ja rullajohteet, Monocarrier-yksiköt ja Megatorque-moottorit.

Esitteet

NSK - Rolling bearings
NSK - FB Brochure
NSK - Groove Ball bearings
NSK - SNN series blummer blocks
NSK - Linear motion standard items

Lue lisää:

NSK MOLDED OIL -LAAKERIT

NSK Global

NSK Europe

SolidComponents

PROTECTOSEAL

Yli 95 vuoden kokemuksella Protectoseal on alan johtava korkealaatuisten turvatuotteiden valmistaja. Höyryn- ja liekinhallintateknologiat suojaavat teollisia sovelluksia kaikkialla maailmassa. Protectosealin integroituja paine- ja tyhjiönpoistoaukkoja, liekinsammuttimia ja niihin liittyviä höyrynhallintalaitteita käytetään useimmiten nesteiden varastointi- ja käsittelysovelluksissa useilla teollisuudenaloilla. Luotettava tuotevalikoima estää haihtuvia päästöjä karkaamasta ja vahingoittamasta ympäristöä samalla kun tuotteet suojelevat työntekijöitä ja tiloja vaarallisilta liekeiltä ja räjähdyksiltä.

Valikoima

Liekinestimet, säiliövarusteet ja räjähdys suojaustuotteet

Lue lisää:

Protectoseal -liekinestimet suojaavat hallitsemattomilta räjähdyksiltä

PROTECTOSEAL

PINET

Pinet Industrie on Euroopan johtavia sarana-, lukitus- ja kiinnitysratkaisujen valmistajia ja tarjoaa yli 4 000 vakiotuotteen valikoiman. Pinet valmistaa myös asiakkaiden vaatimusten mukaaan räätälöityjä tuotteita. Pinet Industrien tuotteisiin kuuluvat saranat, lukot, vetimet ja pitimet. Tuotteiden yleisempiä käyttökohteita ovat ajoneuvoteollisuus, katuvalaistus ja -kalusteet, informaatio- ja telekommunikaatiotekniikan koteloinnit ja rautatietekniikka.

Valikoima

Saranat, lukot, vetimet ja pitimet.

Tutustu PINET -tuotevalikoimaan verkkokaupassamme

Lue lisää:

PINET INDUSTRIE

R&W Filtertechnik GmbH

Saksalainen R&W Filtertechnik GmbH on erikoistunut kiintoaineen ja nesteen erotukseen suotopuristimilla, hihnasuotopuristimilla, täysautomaattisilla ruuvipuristimilla ja painovoimahihnapaksuntimilla. Täyden palvelun toimittajan tarjontaan kuuluu kokonaisten järjestelmien suunnittelu ja rakentaminen yli 40 vuoden kokemuksella. R&W Filtertechnikin tuotevalikoima kattaa kaikki vedenpoistotarpeet. Valikoima sisältää viimeisimmät kammiosuotopuristimet tunnetuilta suotopuristimien valmistajilta, kuten Rittershaus & Blecher, Passavant, Schule ja Netzsch sekä lähes kaikki varaosat. R&W Filtertechnik tarjoaa myös edullisia vaihtoehtoja vedenpoistokoneen hankintaan käytettynä joko omasta tuotantolaitoksesta tai tunnetuimmilta valmistajilta.

Valikoima

Suotopuristimet ja varaosat

Lue lisää:
R&W Filtertechnik GmbH

REDARC

REDARC Electronics on akkujärjestelmien ja kaksoisakkulatureiden edelläkävijä ja laitevalmistaja, jonka tuotteet on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi ja toimimaan luotettavasti vaativissakin olosuhteissa. Laitteet on ohjelmoitu optimoimaan akkujen käyttöaikaa sekä energian säästöä, niin että kriittisten sähkölaitteiden, kuten starttiakun toiminta on turvattu kaikissa olosuhteissa. 

Laitteet on ohjelmoitu optimoimaan akkujen käyttöaikaa sekä energian säästöä, niin että kriittisten sähkölaitteiden, kuten starttiakun toiminta on turvattu kaikissa olosuhteissa. REDARCIN tuotteet on suunniteltu yhteensopiviksi aurinkosähköjärjestelmien kanssa ja priorisoimaan vihreän energian käyttöä.

Redarcin tuotteet ovat kooltaan erittäin kompakteja. Asentaminen on yksityiskohtaisten ja selkeiden asennusohjeiden ansiosta nopeaa ja yksinkertaista. REDARC noudattaa laatujärjestelmää ISO9001:2000.

Lue lisää REDARC valikoimasta

Miksi BCDC on tärkeä kahden akun järjestelmissä

RINGFEDER

RINGFEDER on maailman johtava merkki lukitusholkkien ja lukituselementtien sekä vaimennustekniikan alalla. Ringfederin tuotevalikoimasta löydät muun muassa lukitusholkit, puristusrenkaat, iskunvaimennusyksiköt ja erilaiset kytkimet. Lukitusholkit sopivat kaikenlaisten napojen kiinnittämiseen akseleille. Ringfeder tarjoaa laajan standardivalikoiman lukitusholkkeja ja lukituselementtejä 6–1000mm:n akselihalkaisijalla. Lukitusholkit ja lukituselementit tarjoavat turvallisen voimansiirron suurilla vääntökuormilla. Kattava kytkinvalikoima sisältää vääntöjäykät, elastiset kytkimet ja alemman vääntömomentin turvakytkimet sekä helposti vaihdettavin kytkinelementein varustetut, elastiset, korkeaelastiset ja vääntöjäykät akselikytkimet suuremmalla vääntömomenttialueella.

Valikoima

Lukitusholkit, puristusrenkaat, laippakytkimet, kitkajouset, iskunvaimennusyksiköt, elastomeerikytkimet, hammaskytkimet, vääntöjäykät lamellikytkimet, tynnyrikytkimet, kytkimet, joissa säädettävä jäykkyys, metallipaljekytkimet, väliakselit ja turvakytkimet.

Tutustu RINGFEDER -tuotevalikoimaan verkkokaupassamme

Esitteet

RINGFEDER – Lukitusholkit
RINGFEDER – Lukitusholkit, Taivutuskuormitus
RINGFEDER – Lukituselementit
RINGFEDER – Puristusrenkaat
RINGFEDER – Joustavat kytkimet
RINGFEDER – Paljekytkimet
RINGFEDER – Lamellikytkimet
RINGFEDER – Laippakytkimet

RINGFEDER – Teollisuusvaimentimet

Lue lisää:

Lue lisää RINGFEDER valikoimasta

RINGFEDER

Ringfeder - Videoita

ROCOL

ROCOL® valmistaa korkealaatuisia innovatiivisia rasvoja, öljyjä, muokkaavan teollisuuden nesteitä, voiteluaineita, aerosolimaaleja, liukastumisen estäviä lattiapinnoitteita ja lattiapaneeleja, joiden suorituskyky ylittää tämän päivän haastavien käyttöolosuhteiden vaatimukset. ROCOL-tuotteet ovat luotettavia ja ne takaavat ylivoimaisen suorituskyvyn. Teknisesti edistyneet voiteluaineet ja rasvat ovat selkeä vastaus kaikkiin teollisuuden ja kunnossapidon tarpeisiin.

Valikoima

TEOLLISUUDEN KUNNOSSAPITO

laakerirasvat, ketjuvoiteluaineet, teräsköysien voiteluaineet, vaihteistoöljyt, kompressori- Ja hydrauliikkaöljyt, kiinnileikkautumisenestotuotteet ja huoltokemikaalit.

KONEPAJATEOLLISUUS

RTD käsikäyttöiset työstöaineet, lastuamisnesteet, hiontanesteet, kylmämuokkausöljyt, työstönesteiden hoitotuotteet, johdeöljyt ja korroosionestotuotteet.

ELINTARVIKETEOLLISUUS

Laakerirasvat, ketjuvoiteluaineet, vaihteistoöljyt, kompressori- ja hydrauliikkaöljyt, kiinnileikkautumisenestotuotteet, korroosionestotuotteet, puhdistusaineet ja huoltokemikaalit

Tutustu Rocol -tuotevalikoimaan verkkokaupassamme

Esitteet

Rocol - Foodlube (valintataulukko)
Rocol - Teollisuuden erikoisvoiteluaineet (valintataulukko)
Rocol - Nosturin voiteluratkaisut
Rocol - Teollisuuden kunnossapito
Rocol - Muokkaavan teollisuuden tuotteet

Lue lisää:

Lue lisää Rocol Foodlube -tuotteista

Lue lisää Rocol Biogen -tuotteista

ROCOL

ROHDE

Rohde valmistaa korkealaatuiset kahvat ja vetimet teollisuuden eri käyttökohteisiin. Yleisimpien mallien lisäksi tarjolla on muun muassa mekaanisilla, pneumaattisilla sekä sähköisillä toiminnoilla varustetut kahvat, vetimet ja lisäksi myös puhtaisiin tiloihin tarkoitetut erikoismallit. Rohden kahvoissa yhdistyy korkea laatu sekä käyttäjäystävällinen muotoilu. Materiaalivaihtoehtoina ovat alumiini, ruostumaton teräs sekä muovi. Rohden korkealaatuisia tuotteita käytetään useissa sovelluksissa kuten teollisuuskaapeissa ja -laitteissa, informaatio ja telekommunikaatiotekniikassa, sairaala-, rautatie- ja LVI-tekniikassa.

Valikoima

Kahvat ja vetimet.

Tutustu Rohde -tuotevalikoimaan verkkokaupassamme

Lue lisää:

Rohde

S&N CARDAN

S&N Osakeyhtiöon valmistanut nivelakseleita jo vuodesta 1975 lähtien ja yritys tarjoaa laadukkaan valikoiman nivelakseleita. Kaikki valmistuksessa käytettävät komponentit ovat tunnettujen valmistajien toimittamia. Laadukkaat komponentit yhdistettyinä asiantuntevan tiimin erikoistyövaiheisiin takaavat erinomaisen lopputuloksen. Yleisimpiä nivelakseleiden käyttökohteita ovat teollisuus, työkoneet, raskaskalustot, pakettiautot ja veneet. S&N Oy palvelee asiakkaitaan kaikissa nivelakseleihin liittyvissä asioissa. Palveluihin lukeutuvat huoltotyöt ja korjaustyöt, muutostyöt, tasapainotukset, varaosat sekä mitoitus ja sunnittelu.

Valikoima

Spicer 1140-, 1310-, 1410- ja 1510-sarja, 473.10-30-sarja, 587.15-50-sarja, NK300-600-sarja, Scania P300- 600-sarja, 687.15-65-sarja, Mechanics 6-7C, vakionopeusakselit 111-10-21, Volvo, Sisu, Scania, MAN, Iveco, Renault, DAF, laippakoot: DIN58-225, SAE 1100-1800, Mechanics 6-7C, XS120-200 ja Scania 300-600.

Esitteet

S&N CARDAN - Nivelakselit ja -osat 2017
S&N CARDAN - GKN katalogi
S&N CARDAN - Nivelakselit tekninen luettelo
S&N CARDAN - Nivelristit

Lue lisää:

S&N CARDAN

SCHLICK

SCHLICK kehittää ja valmistaa suuttimia ja järjestelmäratkaisuja ruiskutekniikkaa hyödyntäviin tuotantoprosesseihin. Schlick -suuttimia ja suutinjärjestelmiä käytetään erilaisissa sovelluksissa ympäri maailmaa lähes kaikilla toimialoilla mutta erityisesti lääke- ja elintarviketeknologian aloilla. Kaikki tuotteet on valmistettu Saksassa. Schlick kehittää aktiivisessa asiakasyhteistyössä asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja kuten patentoitu ABC-teknologia® ja Multispray-tuotteet sekä Nano PCA. Schlick tarjoaa tuotteilleen kattavan tukipalvelun.

Valikoima

Suuttimet ja suutinjärjestelmät

Lue lisää:

SCHLICK

SIT S.p.A

SIT suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia voimansiirto- ja kuljetusratkaisuja sekä komponentteja teollisuuden huippusovelluksiin. SIT sitoutuu huippuosaamiseen, innovaatioihin ja kestävään kehitykseen. Tuotannossa käytetään edistyneintä ja nykyaikaisinta teknologiaa. Jatkuvalla kone-, laite- ja työkaluinvestoinnilla SIT saavuttaa korkean tuottavuuden mikä yhdessä ISO9001-sertifikaatinkanssa takaa tiukan tuotteiden laadunvalvonnan ja mahdollistaa tiukimpien vaatimusten täyttämisen. SIT S.p.A. on osa usealla teollisuuden alalla kehittyvää teollisuuskonsernia. Ryhmään kuuluminen tarjoaa synergiaetuja ja taloudellista vakautta, jotka takaavat yrityksen jatkuvan kasvun. SIT S.p.A:n maailmanlaajuisesti tavoitteenaan on lisätä asiakkaidensa koneiden ja järjestelmien tuottavuutta.

Valikoima

Elatech Hammashihnatuotteet, Hammashihnapyörät, Kiinnityslevyt, Kiilahihnapyörät, Ketjukäytöt, Kytkimet, Lukitusholkit, Laakeriyksiköt ja nivelvarret

Tutustu SIT SPA -tuotevalikoimaan verkkokaupassamme

Lue lisää:

SIT SPA

 

SUGATSUNE

Sugatsunen tuotteissa yhdistyvät nerokas suunnittelu ja huolelliset yksityiskohdat. Laadukasta tuotekehitystä jo 70 vuoden ajan myös ruostumattomasta teräksestä. Sugatsune on perinteikäs sekä ensiluokkaisten kiinnityslaitteidenvalmistaja että jakelija. Arkkitehdit, suunnittelijat ja rakennuttajat luottavat tuotteiden varmaan laatuun ja vertaansa vailla olevaan käsityötaitoon.
Tuotteiden laadun huomaan jo pelkästä kosketuksesta. Olipa käyttökohteesi pieni tai iso, Sugatsune tuo siihen lisäarvoa niin käytännöllisyydessä kuin tyylissä. Mikään ei voita ruostumattoman teräksen kovuutta ja kestävyyttä. Kun kohteesi joutuu alttiiksi korroosiolle, vahvoille kemikaaleille ja ankarille ilmasto-olosuhteille, silloin voit luottaa Sugatsune-tuotteisiin.

Valikoima

Rod-lukitusjärjestelmät, lukot, saranat, tiivisteet, erikoistuotteet, kahvat ja pidikkeet.

Tutustu Sugatsune -tuotevalikoimaan verkkokaupassamme

Lue lisää:
Lue lisää Sugatsune – hyttien ovien ja kaappien kiinnikkeistä, salvoista ja kannattimista

Sugatsune

TECNAMIC

Tecnamic valmistaa laadukkaita mekaanisen voimansiirron komponentteja. Voimansiirtotuotteisiin lukeutuvat Strongbelt kiilahihnat, ryhmäkiilahihnat, moniurahihnat, ajoneuvohihnat, lattahihnat, hammashihnat ja hihnapyörät. Voimansiirtotuotteiden käyttökohteita ovat erilaiset voimansiirto- ja tarkkuuskäytöt, kuten CNC koneet. Hihnoja voidaan hyödyntää myös huonekalu-, puu-, elintarvike- ja pakkausteollisuudessa. Laadukkaiden voimansiirtotuotteiden lisäksi yritys on alan edelläkävijä asiakaspalvelussa ja toimitusvarmuudessa. Yritys omaa myös alan suurimpiin kuuluvan varaston josta toimitukset onnistuvat kellon tarkkuudella joka päivä.

Valikoima

Kiilahihnat, ryhmäkiilahihnat, moniurahihnat, ajoneuvohihnat, lattahihnat, hammashihnat ja hihnapyörät.

Tutustu Strongbelt -tuotevalikoimaan verkkokaupassamme

Lue lisää:

Tecnamic

TELECO FRENI

Teleco Freni on suunnitellut ja valmistanut jousijarruja sekä pneumaattisia ja sähkömagneettisia kytkimiä lähes 25 vuoden ajan. Laaja kokemus ja ammattitaitoinen henkilöstö takaavat korkeat standardit niin suunnittelussa kuin toteutuksessakin. Tuotevalikoimaan kuuluu jousijarrut, halkaisijaltaan jopa 300 mm ja vääntömomentiltaan 500 Nm asti, sekä hammas- että kitkalevykytkimet. Tuotteet on saatavissa myös sovelluskohtaisesti räätälöitynä. Teleco Freni on tunnettu innovatiivisesta tarttumisenestojärjestelmästään sekä uusista jarru- ja voimansiirtoratkaisuistaan kylmiin, ankariin olosuhteisiin. Kaikki tuotteet on valmistettu Italiassa, Ferraran maakunnassa, sijaitsevilla tehtailla. Vuodesta 2017 lähtein Teleco Frenin laatujärjestelmä on sertifioitu ISO 9001:2015 -standardin mukaisesti.

Valikoima

Jousijarrut, pneumaattiset ja sähkömagneettiset kytkimet

Tutustu Teleco Freni -tuotevalikoimaan verkkokaupassamme

Lue lisää:

Teleco Freni

TIMKEN

Timken on yksi maailman johtavista ja suurimmista laakerivalmistajista. Se tunnetaan monipuolisena laakerinvalmistajana, jonka valikoima kattaa urakuulalaakerit, lieriörullalaakerit, pallomaiset rullalaakerit sekä laakeripesät. Tämän lisäksi Timkenillä on laaja valikoima kunnossapidon tuotteita, kuten laakerirasvoja, asennustyökaluja ja kunnonvalvontatyökaluja.

Valikoima

Urakuulalaakerit, tarkkuusviistokuulalaakerit, lieriörullalaakerit, pallomaiset rullalaakerit, kartiorullalaakerit, laakeripesät ja tarvikkeet, Quick Flex-kytkimet, laakerirasvat ja asennustyökalut.

Tutustu Timken -tuotevalikoimaan verkkokaupassamme

Esitteet

Timken - Tapered Roller Bearing
Timken - Pesälaakerit
Timken - Spehrical Roller Bearing
Timken - Quick Flex Couplings
Timken - Cylindrical Roller Bearing
Timken - Tapered Roller Bearing

Lue lisää:

LAAKERIN KUNNOSTUKSELLA PALAUTAT SUORITUSKYVYN KOHTUULLISELLA KUSTANNUKSELLA

PIDEMPI LAAKERIN KÄYTTÖIKÄ ELINTARVIKEHYVÄKSYTYLLÄ JA KORROOSIONKESTÄVÄLLÄ TIMKEN® POLY-ROUND®- LAAKERIPESÄYKSIKÖLLÄ

The Timken Company

TOTAL

Hyödyntäen laajaa osaamistaan ja kokemustaan TOTAL vastaa yhä haasteellisemman alan kehitystarpeisiin. Teollisuusprosessien perinpohjaisen osaamisen ansiosta TOTALIN kehittämät öljyt ja rasvat sopivat ihanteellisesti asiakkaiden tuotantovaatimuksiin. TOTALIN erikoisosaamiseen kuuluvat rauta- ja teräsala, kemikaalit, energia, metallityöstö, autojenvalmistus, laitevalmistus, metallurgia, kaivosala, rakennusmateriaalit, paperinvalmistus ja maatalous. Totalin tuotteet auttavat asiakasta optimoimaan koneiden tuottavuuden ja parantamaan kilpailukykyä. Korkean suoritustason hydrauliikkaöljyt, antavat lisättyä suojaa laitteille niiden kulumisenesto- ja antikorroosio-ominaisuuksiensa ansiosta. Laajasta rasvojen valikoimasta voi jokaiseen sovellukseen valita ominaisuuksiltaan vastaavan rasvan, oli olennaista sitten rasvan elintarvikekelpoisuus, paineen-, kuumuuden- tai vedenkestokyky.

Valikoima

KUNNOSSAPITO

Hydrauliikkajärjestelmät, Kompressorit, Turbiinit, Vaihteistot, Kiertovoitelu

RASVAT

Kompleksialumiini, Polyurea, Litiumkalsium, Litiumkalsiumkompleksi, Kalsiumsulfonaattikompleksi, Erikoistuotteet

PROSESSIT

Lämmönsiirtoöljyt, Prosessiöljyt

METALLIN TYÖSTÖ

Leikkuuöljyt, Leikkuunesteet, Muovaavan työstön öljyt, Johdeöljyt

ELINTARVIKE- JA LÄÄKEALA

Prosessiöljyt, Hydrauliikkajärjestelmät ja vaihteistot, Rasvat, Erikoistuotteet

Tutustu Total -tuotevalikoimaan verkkokaupassamme

Total