Toimittajat

ASKUBAL

Euroopan johtavan nivelpäävalmistajan Askubalin tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadusta ja kestävyydestä. Tuotevalikoimaan kuuluvat huoltovapaat, jälkivoideltavat ja ruostumattomat nivelpäät sekä GE-laakerit, laakeriyksiköt, laakerikuulat ja nokkarullat ja tukirullat.

Valikoima

Nivelpäät, GE laakerit, laakeriyksiköt, laakerikuulat ja nokka- ja tukirullat.

Lue lisää:

Askubal

BERNER GROUP

Saksalainen Berner Group on yksi johtavista monikanavayrityksistä Euroopassa, joka tarjoaa kulutustarvikkeita, kemikaaleja, työkaluja ja palveluja teollisuuden sekä automotive- ja rakennusteollisuuden ammattilaisille yli 60 vuoden kokemuksella. Berner Group on jo toisen sukupolven omistajajohtoinen yritys, joka tarjoaa laadukkaan ja kattavan 75 000 tuotteen valikoiman 21 maassa myyntiyhtiöiden ja strategisten kumppaneiden kanssa. Kansainvälisenä myyntiin suuntautuvana yrityksenä Berner Group on sitoutunut kehittämään tuotevalikoimaansa edelleen ja mukauttamaan sen entistä paremmin kasvavan asiakaskunnan tarpeisiin.

Valikoima

Kemikaalit, kiinnittimet, poraus- ja talttaustekniikka, katkaisulaikat, saha- ja jyrsintätekniikka, hionta- ja kiillotustekniikka, timanttileikkaustekniikka, sähkötekniikka, henkilö- ja työtilasuojaus, työkalut, korjaamotarvikkeet, rakennustarvikkeet sekä ajoneuvotarvikkeet.

Esitteet

Berner Group Hioma- ja katkaisulaikat
Berner Group Teollisuuskemikaalit

Lue lisää:

Berner Group - hioma- ja katkaisulaikat

Berner Group -irrotusöljyt

Berner Group -voiteluöljyt

Berner Group -laakerirasvat

Berner Group -pesuaineet

Berner Group

CAN-AM

Can-Am Chains on kanadalainen ensiluokkaisten kuljetinketjujen ja ketjupyörien valmistaja.
Tarjoamme erittäin kattavan ketjuvalikoiman mm. metsä-, saha- ja paperiteollisuuteen sekä tuoteratkaisut lämpölaitoksiin ja jätevedenkäsittelyyn. Can-Am Chains valmistaa ketjut alan standardien mukaan jo yli 50 vuoden kokemuksella kuljetinketjujen valmistuksessa. Valmistaja kehittää jatkuvasti tuotteitaan vastatakseen teollisuusasiakkaiden muuttuviin tarpeisiin.
Saavutetulla ensiluokkaisella laadulla, jatkuvalla kehitystyöllä ja innovaatiolla mahdollistamme asiakkaillemme tuotteiden pitkän käyttöiän ja kustannussäästön. Erikoisketjut ja ketjupyörät löytyvät myös valikoimistamme.

Valikoima

Saha- ja laahainketjut, kuljetinketjut, jätevedenkäsittelyketjut, tuhkankäsittelyketjut, muoviketjut, ketjujen liukukiskot, muoviset kulutuslevyt, piikkiketjut, ketjupyörät, muoviketjupyörät, raappaketjut, y-ketjut ja lamelliketjut.

Esitteet

Can-Am - ketjupyörät
Can-Am - ketjut
Can-Am - liukukiskot ja kulutuslevyt
Can-Am - Euroopan standardin mukaiset
Can-Am - Metric Chain

Lue lisää:

Can-Am Chains teräs- ja muoviketjut

Chain Company | Steel Chain, Wear Plate - Can-Am Chains

 

COBO

Cobo Group on ohjaamoiden ja hyttien toimilaitteiden erikoisosaaja, joka valmistaa ohjaamokomponentteja ja tuotteita kaikkiin liikkuviin työkoneisiin. Cobon tuotteet eivät ole ainoastaan tunnettuja laadustaan ja hinnastaan, vaan myös laajasta valikoimastaan, sillä he tarjoavat tuotteita 40 tuoteryhmästä. Cobon ohjaamokomponenttien tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa elektroniset komponentit, istuimet, ohjauspyörät, kojelaudat, valosarjat, johdinsarjat sekä mittaristot. Cobo valmistaa ohjaamokomponentteja myös mittatilaustyönä.

Valikoima

Anturit, CAN -väylät, sulakerasiat, muuntajat, elektroniikka, johtosarjat, hälyttimet, äänitorvet, istuimet, joystickit, kaasupolkimet, kamerajärjestelmät, ohjaamonäyttöpanelit, kojetaulut, ohjauspylväät, ohjauspyörät, ohjausviikset, valokytkimet, pienosat, työkonejärjestelmät, työkonevalot, virtakytkimet, valokytkimet, painonapit, yleisluettelot ja hinnastot.

Esitteet

COBO - intouch Agri
COBO - Orion 2.0
COBO - Instrument Clusters
COBO - Tera 10 HE
COBO - Isobus systems for mechanical seeder
Lue lisää:

COBO INTOUCH – Edistynyt telematikkajärjestelmä teollisuuden ja maatalouden sovelluksiin

Home - Cobo Group

CONTITECH

ContiTech on Continental Corporationin kehitysyhteistyökumppani ja johtava teknisiin kumituotteisiin ja muovitekniikkaan erikoistunut alkuperäisosien toimittaja. Contitech kehittää ja tuottaa korkealaatuisia komponentteja ja järjestelmiä kone- ja tehdasteollisuudelle, kaivosteollisuudelle, autoteollisuudelle ja muille tärkeille aloille. Laajan materiaalien ja prosessien asiantuntemuksen pohjalta Contitech kehittää huipputeknologiaa ja varmistaa samalla resurssien vastuullisen käytön.

ContiTech-ilmapalkeita on käytetty monissa pneumaattisissa sovelluksissa vuosikymmenien ajan. Laajalla C-, D-, R- ja S-mallisarjan ilmapalkeiden valikoimalla ja räätälöidyllä yksilöllisellä kehitystyöllä hallitaan myös vaikeat pneumaattiset tehtävät kone- ja laitesuunnittelussa. Ilmapalkeita on saatavana kaikkiin pneumaattisiin sovelluksiin, joiden nostovoima on 0,5–440 kN, halkaisija 60–950 mm.

VALIKOIMA

Makkarapalkeet

vakiokumilaatu NR+BR+SBR (käyttölämpötila -40...+70 C), Butyl (-25...+90 C), Epiklor (-20...+115 C), 2-kankaiset (2 ply) ja 4-kankaiset (4 ply)

Rullaavat ilmapalkeet

 

Palkeiden metalliosat

 

Lue lisää Contitech ilmapalkeista paperiteollisuudelle

Esitteet

Air Actuators - Contitech
CTP-TUOTE_ESITE
CTP_Flyer

Lue lisää:

Contitech

DIAMOND

Diamond Chain Company on maailman johtava korkealaatuisten rullaketjujen valmistaja. Tuotteiden yleisempiä käyttökohteita ovat öljy-, kaasu-, metsä- ja puuteollisuus, maatalouskoneet, teollisuuden koneistot sekä maanrakennuskoneet. Tuotteisiin kuuluvat rullaketjut, kuljetinketjut, nostoketjut, erikoisvoidellut ketjut, huoltovapaat ketjut sekä korroosion ja kosteuden kestävät ketjut. Diamondin rullaketjujen tuotevalikoima tarjoaa kolme eri laatuvaihtoehtoa: Diamond, Diamond Infinity, Diamond Sapphire. Yrityksen tarjoamalla Diamond-sarjalla on alansa johtavin käyttöikä sekä 10-vuoden tuotetakuu. Diamondin rullaketjujen ensiluokkainen laatu takaa asiakkaalle markkinoiden edullisimmat elinkaarikustannukset.

Valikoima

kolme laatuvaihtoehtoa: Diamond, Diamond Infinity, Diamond Sapphire, amerikkalaisen ja eurooppalaisen standardin mukaiset rullaketjut, kuljetinketjut, nostoketjut, erikoisvoidellut ja huoltovapaat rullaketjut, O-renkaalla tiivistetyt rullaketjut, nikkelöidyt rullaketjut, erikoispinnoitetut rullaketjut, ruostumattomat rullaketjut

Lue lisää Diamond ketjuvalikoimasta

Esitteet

Diamond - Rullaketjut
Diamond - Sapphire rullaketjut
Diamond - Infinity rullaketjut

Lue lisää:

The Diamond Chain Company | Roller Chain Manufacturer | Indiana

DIRAK

Lukitus on tärkeää niin henkilöturvallisuuden kuin omaisuuden suojaamisen kannalta. Dirak tarjoaa korkealaatuiset lukitusjärjestelmät, joita käytetään myös vaativimmissa sovelluksissa, kuten teollisuuskaapeissa ja -laitteissa, informaatio-, telekommunikaatiotekniikassa, sairaala-, rautatie- ja LVI-tekniikassa. Lukitusjärjestelmien valikoimasta löytyvät tankolukkojärjestelmät, lukot, saranat, nupit, salvat, tiivisteet ja erikoistuotteet. Dirakin valikoimista löytyy myös elintarviketeollisuuden laitteisiin ja -koneisiin hyväksytty lukko. Tämän lukon saa sekä L- että T-kahvalla varustettuna. E-line tuoteperheestä löytyy elektronisia lukitusjärjestelmiä.

Valikoima

Tankolukkojärjestelmät, lukot, saranat, tiivsteet ja erikoistuotteet.

Lue lisää:

Lue lisää Dirak-tiivisteistä

Tutustu Dirak Pr01 L18 WING KNOB – elintarvikehyväksyttyyn vääntölukkoon

Tutustu Dirak Snap Technology – kiinnitysmenetelmä ilman ruuveja ja erikoistyökaluja

 
Seite wurde nicht gefunden. | E-LINE by DIRAK

Quarter-Turns | Swinghandles | Hinges and much more - DIRAK

DOGA

Doga kehittää ja valmistaa räätälöityjä tuulilasinpyyhinjärjestelmiä useisiin raskaisiin ajoneuvoihin kuten autoihin, rekkoihin, busseihin, maatalouden ja rakennusalan koneisiin, juniin sekä veneisiin. Doga tarjoaa parhaat tuulilasinpyyhinjärjestelmät jokaiseen sovellukseen. Tuotevalikoimaan kuuluvat tuulilasinpyyhinjärjestelmät, sulat, nestesäiliöt, pesunestesuuttimet ja pesunesteletkut. Yritys on erikoistunut mukauttamaan standardituotteitaan erityisvaatimusten mukaisesti, jotta tuotteet saavuttavat optimaalisen sopivuuden kaikentyyppisissä sovelluksissa.

Valikoima

Tuulilasinpyyhkimen moottorit, vaihteelliset ja vaihteettomat vaihtoehdot, vene- ja laivakäyttöön erikoisvalmistetut tuulilasinpyyhkimen moottorit ja järjestelmät, tuulilasinpyyhkimen sulat, nestesäiliöt, pesunestesuuttimet ja -letkut ja Kaasujouset.

Esitteet

DOGA - Products Wipers
DOGA - Duravision
DOGA - Marine
DOGA - Snow socks 2013
DOGA - Gas Springs 2016
DOGA - Air systems 2012
DOGA - Gas Springs Universals
DOGA - Window Regulator 2013

Lue lisää:

Dogaparts - Página inicial

GGB

GGB on metallipolymeeriliukulaakereiden globaali markkinajohtaja. Yritys tarjoaa laajan valikoiman korkean suorituskyvyn laakereita, kuten esimerkiksi liukulaakereita. Kaikki tuotteet ovat saatavilla niin standarikoossa kuin räätälöityinä muotoina ja kokoina. Valikoimaan lukeutuvat muun muassa erilaiset liukulaakerit, komposiittilaakerit, erikoisvalmisteiset liukupinnat sekä liukulaakeripesät.

Valikoima

Itsevoitelevat ja voideltavat liukulaakerit, Ohutseinämäiset metallirunkoiset laakerit eri liukupinnoilla, muoviseos komposiittilaakerit, kudosvahvisteiset komposiittilaakerit, tiivistetyt huoltovapaat komposiittilaakerit, erikoisvalmisteiset liukupinnat ja osat, liukulaakeripesät, myös erikoismitat

Lue lisää:

Plain Bearings, Self-lubricating Bushings & Polymer Coatings | GGB

INDUSTRIAS YUK

ZK –kierukkavaihteet ja moottorit täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset sekä antavat asiakkaillemme täydellisen ratkaisun voimansiirron eri osa-alueisiin. ZK -vaihteiden RD -sarjassa
On yhdeksän eri vaihdekokoa, välityssuhteet 1:7,5 – 1:100. Sarjaa täydentävät lisävarusteet: laipat, akselit, momenttivarret ym.
IE1 / IE2 / IE3 hyötysuhdeluokat.

Valikoima

DIN/ISO ja ANSI-rullaketjut, Rosteriketjut, Korvakeketjut, Levykimppuketjut, Kuljetinketjut, Piikkiketjut, Ketjupyörät, Liukukiskot, Maatalousketjut, Holkkiketjut, Kaarreketjut

INDUSTIRAS YUK SÄHKÖMOOTTORIT:

3-vaihemoottorit, 2/4/6/8 napaiset, 230/400V 50Hz, 1-vaihemoottorit, IEC 56-100, ZK-Kierukkavaihteet, yhdeksän vaihdekokoa, välityssuhteet 1:7,5 : 1:100, varaosat, Moottori IE1 / IE2 / IE3 hyötysuhdeluokat, Yhdistelmävaihteet ja Variaattorivaihdemoottorit.

Esitteet

YUK - Kierukkavaihteet
YUK - Variaattorivaihdemoottorit
YUK - Yhdistelmävaihteet
YUK - Triptico
YUK - katalogi 2015
YUK - Sähkömoottorit 1- ja 3-vaihemoottorit

Lue lisää:

YUK Transmisiones y complementos S.L.

KOYO

Koyo on hyvin tunnettu ja merkittävä neulalaakerivalmistaja. Yritys tarjoaa korkealaatuisia tuotteita, joihin lukeutuvat niin millimitoituksella kuin tuumamitoituksella olevat neulalaakerit. Laaja tuotevalikoima kattaa lähes koko valmistavan teollisuuden neulalaakeritarpeet.

Valikoima

Neulakehät, neulalaakerit, neulapainelaakerit, jr-holkit, vapaakytkimet, nokka- ja tukirullat, irtoneulat ja -rullat.

Esitteet

Koyo - Tuotekuvasto

Lue lisää:

Koyo Bearings Europe - JTEKT Corporation brand for Bearings

MITSUBOSHI

MBL tarjoaa monipuolisen valikoiman voimansiirtohihnoja. Tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset voimansiirtohihnat kuten kiilahihnat, hammashihnat, moniurahihnat ja metritavarahihnat. Mitsuboshin voimansiirtohihnat ovat tuttu näky monen ajoneuvo- ja työkonevalmistajien laitteissa. Voimansiirtohihnojen muita käyttökohteita ovat muun muassa teollisuuden erilaiset koneistot, rakennuksien ilmastointijärjestelmät sekä kodinkoneet. Mitä vaativampi käyttökohde, sen paremmin Mitsuboshin voimansiirtohihnat erottuvat edukseen.

Valikoima

Klassiset ja kapeakiilahihnat vaipallisina sekä raakareunaisina/hammastettuina, ryhmäkiilahihnat, maatalouskäyttöön tarkoitetut kiilahihnat, kaksipuoleiset kiilahihnat, moniurahihnat, klassiset hammashihnat, STD-hammashihnat, HTD-hammashihnat, päättymättömät hammashihnat ja metritavarahihnat.

Esitteet

MITSUBOSHI - Tuotteet
MITSUBOSHI - Metritavarahihnat

Lue lisää:

Mitsuboshi Maxstar – korkean suorituskyvyn kustannussäästöä

Homepage | MBL(USA) Corporation

mitsuboshi - Home

NSK

NSK on yksi maailman johtavista vierintälaakereiden valmistajista. NSK:n tuotteita ja ratkaisuja voit löytää kaikkialta, missä on liikettä, jopa kovimmista mahdollisista käyttöolosuhteista. Yritys on tunnettu monipuolisesta tuotevalikoimasta ja korkeasta laadusta. Valikoimaan kuuluvat kuulalaakerit, rullalaakerit, laakeriyksiköt, laakeripesät, tarkkuuslaakerit ja laakeritarvikkeet. Yleisimpiä käyttökohteita ovat perusteollisuus, jalostus, koneenrakennus, kulutustavarat ja autoteollisuus.

Valikoima

Urakuulalaakerit,viistokuulalaakerit, tarkkuusviistokuulalaakerit, pallomaiset kuulalaakerit, painekuulalaakerit, lieriörullalaakerit, pallomaiset rullalaakerit, pallomaiset painerullalaakerit, kartiorullalaakerit, laakeriyksiköt ja laakeriyksiköiden varalaakerit, laakeritarvikkeet, laakeripesät ja tarvikkeet ja tarkkuuslaakerit.

NSK- LINEAARITUOTEVALIKOIMA

Kuularuuvit, kuula- ja rullajohteet, Monocarrier-yksiköt ja Megatorque-moottorit.

Esitteet

NSK - Rolling bearings
NSK - FB Brochure
NSK - Groove Ball bearings
NSK - SNN series blummer blocks
NSK - Linear motion standard items

Lue lisää:

NSK MOLDED OIL -LAAKERIT

NSK Worldwide Sites | NSK Global

Home | Ball Bearings | Roller Bearings | Linear Components | Automotive Components

SolidComponents

PINET

Pinet Industrie on Euroopan johtavia sarana-, lukitus- ja kiinnitysratkaisujen valmistajia ja tarjoaa yli 4 000 vakiotuotteen valikoiman. Pinet valmistaa myös asiakkaiden vaatimusten mukaaan räätälöityjä tuotteita. Pinet Industrien tuotteisiin kuuluvat saranat, lukot, vetimet ja pitimet. Tuotteiden yleisempiä käyttökohteita ovat ajoneuvoteollisuus, katuvalaistus ja -kalusteet, informaatio- ja telekommunikaatiotekniikan koteloinnit ja rautatietekniikka.

Valikoima

Saranat, lukot, vetimet ja pitimet.

Lue lisää:
Pinet HDO-hygieniakahva – avaa ovet turvallisesti!

Solutions de charnières et verrouillages standard et sur-mesure | PINET INDUSTRIE

REDARC

REDARC Electronics on akkujärjestelmien ja kaksoisakkulatureiden edelläkävijä ja laitevalmistaja, jonka tuotteet on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi ja toimimaan luotettavasti vaativissakin olosuhteissa. Laitteet on ohjelmoitu optimoimaan akkujen käyttöaikaa sekä energian säästöä, niin että kriittisten sähkölaitteiden, kuten starttiakun toiminta on turvattu kaikissa olosuhteissa. 

Laitteet on ohjelmoitu optimoimaan akkujen käyttöaikaa sekä energian säästöä, niin että kriittisten sähkölaitteiden, kuten starttiakun toiminta on turvattu kaikissa olosuhteissa. REDARCIN tuotteet on suunniteltu yhteensopiviksi aurinkosähköjärjestelmien kanssa ja priorisoimaan vihreän energian käyttöä.

Redarcin tuotteet ovat kooltaan erittäin kompakteja. Asentaminen on yksityiskohtaisten ja selkeiden asennusohjeiden ansiosta nopeaa ja yksinkertaista. REDARC noudattaa laatujärjestelmää ISO9001:2000.

Lue lisää REDARC valikoimasta

Miksi BCDC on tärkeä kahden akun järjestelmissä

RINGFEDER

RINGFEDER on maailman johtava merkki lukitusholkkien ja lukituselementtien sekä vaimennustekniikan alalla. Ringfederin tuotevalikoimasta löydät muun muassa lukitussarjat, puristusrenkaat, iskunvaimennusyksiköt ja erilaiset kytkimet. Lukitussarjat sopivat kaikenlaisten napojen kiinnittämiseen akseleille. Ringfeder tarjoaa laajan standardivalikoiman lukitusholkkeja ja lukituselementtejä 6–1000mm:n akselihalkaisijalla. Lukitusholkit ja lukituselementit tarjoavat turvallisen voimansiirron suurilla vääntökuormilla. Kattava kytkinvalikoima sisältää vääntöjäykät, elastiset kytkimet ja alemman vääntömomentin turvakytkimet sekä helposti vaihdettavin kytkinelementein varustetut, elastiset, korkeaelastiset ja vääntöjäykät akselikytkimet suuremmalla vääntömomenttialueella.

Valikoima

Lukitussarjat, puristusrenkaat, laippakytkimet, kitkajouset, iskunvaimennusyksiköt, elastomeerikytkimet, hammaskytkimet, vääntöjäykät lamellikytkimet, tynnyrikytkimet, kytkimet, joissa säädettävä jäykkyys, magneettikytkimet, metallipaljekytkimet, väliakselit ja turvakytkimet.

Lue lisää RINGFEDER valikoimasta

Esitteet

RINGFEDER - Locking Assemblies Bending Moments
RINGFEDER - Shrink Discs
RINGFEDER - Damping tecnology

Lue lisää:

RINGFEDER

Ringfeder - Video

ROCOL

ROCOL® valmistaa korkealaatuisia innovatiivisia rasvoja, öljyjä, muokkaavan teollisuuden nesteitä, voiteluaineita, aerosolimaaleja, liukastumisen estäviä lattiapinnoitteita ja lattiapaneeleja, joiden suorituskyky ylittää tämän päivän haastavien käyttöolosuhteiden vaatimukset. ROCOL-tuotteet ovat luotettavia ja ne takaavat ylivoimaisen suorituskyvyn. Teknisesti edistyneet voiteluaineet ja rasvat ovat selkeä vastaus kaikkiin teollisuuden ja kunnossapidon tarpeisiin.

Valikoima

TEOLLISUUDEN KUNNOSSAPITO

laakerirasvat, ketjuvoiteluaineet, teräsköysien voiteluaineet, vaihteistoöljyt, kompressori- Ja hydrauliikkaöljyt, kiinnileikkautumisenestotuotteet ja huoltokemikaalit.

KONEPAJATEOLLISUUS

RTD käsikäyttöiset työstöaineet, lastuamisnesteet, hiontanesteet, kylmämuokkausöljyt, työstönesteiden hoitotuotteet, johdeöljyt ja korroosionestotuotteet.

ELINTARVIKETEOLLISUUS

Laakerirasvat, ketjuvoiteluaineet, vaihteistoöljyt, kompressori- ja hydrauliikkaöljyt, kiinnileikkautumisenestotuotteet, korroosionestotuotteet, puhdistusaineet ja huoltokemikaalit

Lue lisää Rocol Foodlube -tuotteista

Lue lisää Rocol Easyline -tuotteista

Esitteet

Rocol - Foodlube (valintataulukko)
Rocol - Teollisuuden erikoisvoiteluaineet (valintataulukko)
Rocol - Nosturin voiteluratkaisut
Rocol - Teollisuuden kunnossapito
Rocol - Muokkaavan teollisuuden tuotteet
Rocol Easyline – helppo ratkaisu sosiaalisen etäisyyden ylläpitoon

Lue lisää:

ROCOL - Performance you can trust | ROCOL®

ROHDE

Rohde valmistaa korkealaatuiset kahvat ja vetimet teollisuuden eri käyttökohteisiin. Yleisimpien mallien lisäksi tarjolla on muun muassa mekaanisilla, pneumaattisilla sekä sähköisillä toiminnoilla varustetut kahvat, vetimet ja lisäksi myös puhtaisiin tiloihin tarkoitetut erikoismallit. Rohden kahvoissa yhdistyy korkea laatu sekä käyttäjäystävällinen muotoilu. Materiaalivaihtoehtoina ovat alumiini, ruostumaton teräs sekä muovi. Rohden korkealaatuisia tuotteita käytetään useissa sovelluksissa kuten teollisuuskaapeissa ja -laitteissa, informaatio ja telekommunikaatiotekniikassa, sairaala-, rautatie- ja LVI-tekniikassa.

Valikoima

Kahvat ja vetimet.

Lue lisää:

Rohde AG | Schutzzäune -

RYMAX

Rymax Lubricants tarjoaa korkealaatuisia voiteluaineita kustannustehokkaaseen hintaan. Rymaxin vahvinta osaamisaluetta ovat mm. teollisuuden sekä raskaan kaluston vaativat voitelukohteet. Rymaxin voiteluaineet täyttävät niin laitevalmistajien viimeisimmät vaatimukset kuin kansainväliset standardit. Rymaxin tuotteet valmistetaan ISO9001 standardien mukaisesti. Näin varmistetaan niin tuotteiden, tuotetuen kuin logististen palveluiden korkea laatu.

Valikoima

Hydrauliikkaöljyt, moottoriöljyt, vaihteistoöljyt , kompressoriöljyt, jäähdytysnesteet ja rasvat.

Esitteet

Rymax - Tuotekatalogi 2018

Lue lisää:

Rymax Lubricants

S&N CARDAN

S&N Osakeyhtiöon valmistanut nivelakseleita jo vuodesta 1975 lähtien ja yritys tarjoaa laadukkaan valikoiman nivelakseleita. Kaikki valmistuksessa käytettävät komponentit ovat tunnettujen valmistajien toimittamia. Laadukkaat komponentit yhdistettyinä asiantuntevan tiimin erikoistyövaiheisiin takaavat erinomaisen lopputuloksen. Yleisimpiä nivelakseleiden käyttökohteita ovat teollisuus, työkoneet, raskaskalustot, pakettiautot ja veneet. S&N Oy palvelee asiakkaitaan kaikissa nivelakseleihin liittyvissä asioissa. Palveluihin lukeutuvat huoltotyöt ja korjaustyöt, muutostyöt, tasapainotukset, varaosat sekä mitoitus ja sunnittelu.

Valikoima

Spicer 1140-, 1310-, 1410- ja 1510-sarja, 473.10-30-sarja, 587.15-50-sarja, NK300-600-sarja, Scania P300- 600-sarja, 687.15-65-sarja, Mechanics 6-7C, vakionopeusakselit 111-10-21, Volvo, Sisu, Scania, MAN, Iveco, Renault, DAF, laippakoot: DIN58-225, SAE 1100-1800, Mechanics 6-7C, XS120-200 ja Scania 300-600.

Esitteet

S&N CARDAN - Nivelakselit ja -osat 2017
S&N CARDAN - GKN katalogi
S&N CARDAN - Nivelakselit tekninen luettelo
S&N CARDAN - Nivelristit

Lue lisää:

S&N CARDAN

SUGATSUNE

Sugatsunen tuotteissa yhdistyvät nerokas suunnittelu ja huolelliset yksityiskohdat. Laadukasta tuotekehitystä jo 70 vuoden ajan myös ruostumattomasta teräksestä. Sugatsune on perinteikäs sekä ensiluokkaisten kiinnityslaitteidenvalmistaja että jakelija. Arkkitehdit, suunnittelijat ja rakennuttajat luottavat tuotteiden varmaan laatuun ja vertaansa vailla olevaan käsityötaitoon.
Tuotteiden laadun huomaan jo pelkästä kosketuksesta. Olipa käyttökohteesi pieni tai iso, Sugatsune tuo siihen lisäarvoa niin käytännöllisyydessä kuin tyylissä. Mikään ei voita ruostumattoman teräksen kovuutta ja kestävyyttä. Kun kohteesi joutuu alttiiksi korroosiolle, vahvoille kemikaaleille ja ankarille ilmasto-olosuhteille, silloin voit luottaa Sugatsune-tuotteisiin.

Valikoima

Rod-lukitusjärjestelmät, lukot, saranat, tiivisteet, erikoistuotteet, kahvat ja pidikkeet.

Lue lisää:

Industrial & Architectural Component Hardware | Sugatsune America

STRONGBELT

Strongbelt (Power Transmission Strongbelt) valmistaa laadukkaita mekaanisen voimansiirron komponentteja. Voimansiirtotuotteisiin lukeutuvat kiilahihnat, ryhmäkiilahihnat, moniurahihnat, ajoneuvohihnat, lattahihnat, hammashihnat ja hihnapyörät. Voimansiirtotuotteiden käyttökohteita ovat erilaiset voimansiirto- ja tarkkuuskäytöt, kuten CNC koneet. Hihnoja voidaan hyödyntää myös huonekalu-, puu-, elintarvike- ja pakkausteollisuudessa. Laadukkaiden voimansiirtotuotteiden lisäksi yritys on alan edelläkävijä asiakaspalvelussa ja toimitusvarmuudessa. Yritys omaa myös alan suurimpiin kuuluvan varaston josta toimitukset onnistuvat kellon tarkkuudella joka päivä.

Valikoima

Kiilahihnat, ryhmäkiilahihnat, moniurahihnat, ajoneuvohihnat, lattahihnat, hammashihnat ja hihnapyörät.

Lue lisää:

Strongbelt

TIMKEN

Timken on yksi maailman johtavista ja suurimmista laakerivalmistajista. Se tunnetaan monipuolisena laakerinvalmistajana, jonka valikoima kattaa urakuulalaakerit, lieriörullalaakerit, pallomaiset rullalaakerit sekä laakeripesät. Tämän lisäksi Timkenillä on laaja valikoima kunnossapidon tuotteita, kuten laakerirasvoja, asennustyökaluja ja kunnonvalvontatyökaluja.

Valikoima

Urakuulalaakerit, tarkkuusviistokuulalaakerit, lieriörullalaakerit, pallomaiset rullalaakerit, kartiorullalaakerit, laakeripesät ja tarvikkeet, Quick Flex-kytkimet, laakerirasvat ja asennustyökalut.

Esitteet

Timken - Tapered Roller Bearing
Timken - Pesälaakerit
Timken - Spehrical Roller Bearing
Timken - Quick Flex Couplings
Timken - Cylindrical Roller Bearing
Timken - Tapered Roller Bearing

Lue lisää:

 
Timken Quixk Flex® -joustokytkimet

Timken® Poly-Round®

The Timken Company | Bearings & Mechanical Power Transmissions/

TOTAL

Hyödyntäen laajaa osaamistaan ja kokemustaan TOTAL vastaa yhä haasteellisemman alan kehitystarpeisiin. Teollisuusprosessien perinpohjaisen osaamisen ansiosta TOTALIN kehittämät öljyt ja rasvat sopivat ihanteellisesti asiakkaiden tuotantovaatimuksiin. TOTALIN erikoisosaamiseen kuuluvat rauta- ja teräsala, kemikaalit, energia, metallityöstö, autojenvalmistus, laitevalmistus, metallurgia, kaivosala, rakennusmateriaalit, paperinvalmistus ja maatalous. Totalin tuotteet auttavat asiakasta optimoimaan koneiden tuottavuuden ja parantamaan kilpailukykyä. Korkean suoritustason hydrauliikkaöljyt, antavat lisättyä suojaa laitteille niiden kulumisenesto- ja antikorroosio-ominaisuuksiensa ansiosta. Laajasta rasvojen valikoimasta voi jokaiseen sovellukseen valita ominaisuuksiltaan vastaavan rasvan, oli olennaista sitten rasvan elintarvikekelpoisuus, paineen-, kuumuuden- tai vedenkestokyky.

Valikoima

KUNNOSSAPITO

Hydrauliikkajärjestelmät, Kompressorit, Turbiinit, Vaihteistot, Kiertovoitelu

RASVAT

Kompleksialumiini, Polyurea, Litiumkalsium, Litiumkalsiumkompleksi, Kalsiumsulfonaattikompleksi, Erikoistuotteet

PROSESSIT

Lämmönsiirtoöljyt, Prosessiöljyt

METALLIN TYÖSTÖ

Leikkuuöljyt, Leikkuunesteet, Muovaavan työstön öljyt, Johdeöljyt

ELINTARVIKE- JA LÄÄKEALA

Prosessiöljyt, Hydrauliikkajärjestelmät ja vaihteistot, Rasvat, Erikoistuotteet

Total Global Homepage - Oil, Natural Gas and Low-Carbon Energies | total.com