Palvelut

Palvelut

SUUNNITTELUN TUKI JA KONSULTOINTI

Asiakkaan piirroksien tai suunnitelmien pohjalta käytämme vahvaa ammattiosaamistamme parhaan tuotevalikoiman laatimiseen. Suunnittelun kulmakivi on asiakkaan prosessin ja arvoketjun ymmärtäminen, jonka pohjalta keräämme olennaisen tiedon komponentin valinnan tueksi.

Pitkä kokemuksemme suunnittelussa ja valmistuksessa on apunasi eri prosessiesi tuotteistamisessa ja suunnitellessasi uusia tuotteita. Muokkaamme komponenteista myös prototyyppejä asiakkaan tuotteen tai laitteen testausta ja tuotantoa varten. Suunnittelumme on asiakaslähtöistä, nykyaikaista ja kekseliästä. Valitsemme komponentit aina asiakkaan käyttötarkoituksen mukaan, kestävyyden ja toimivuuden maksimoimiseksi. Toimimme tuotetoimittajan ja asiakkaan välillä tilaten ja toimittaen mallikomponentteja tilauksen oikeellisuuden varmistamiseksi. Asiakkaiden haasteisiin vastaaminen saa meidät tekemään teollisista prosesseista entistä tehokkaampia, kannattavampia ja turvallisempia.

KAUPINTAVARASTOINTI

Kaupintavarastointi ei sido asiakkaan pääomaa. Kaupintavarastomallissa tuomme varaston valikoidulla tuotevalikoimalla asiakkaan lähelle mutta tuotteiden omistus siirtyy vasta asiakkaan kirjatessa tuotteen käyttöön.

Kaupintavaraston toiminnassa voidaan valita kahdesta perusmallista. Seisovan pohjavaraston mallissa palveluntuottaja perustaa varaston lähelle asiakasta ja pitää huolen sovituista varastotasoista. Varastossa olevat tuotteet ovat toimittajan omistuksessa ja laskutus tapahtuu täydennysten mukaan. Reaaliaikaisesti päivittyvä kaupintavarasto on tarkempi kuin seisovan pohjavaraston malli. Kaupintavarastojen varastosaldoja pystytään seuraaman reaaliaikaisesti, kun varastosta otot kirjataan tai kirjautuvat automaattisesti järjestelmään. Varastotäydennysehdotukset tulevat nimikkeittäin tehtyjen tarvelaskentojen mukaan. Varastonhallinnassa on mahdollista käyttää myös asiakkaan toiminnanohjausjärjestelmää.

HANKINNAN TEHOSTAMINEN – KESKITTÄMINEN

Asiakkaat vaativat entistä joustavampaa ja tarkempaa palvelua. Hyvin usein asiakas kääntyy puoleemme etsien täysin uutta, erilaista ja toimivaa tuotevariaatiota tarpeisiinsa. Asiakasyhteistyömme alkaa katselmuksesta, jonka tavoitteena on löytää kustannustehokkaimmat ja parhaat tuotekehitys-, tuotanto- ja logistiikkaratkaisut. Asiantuntemuksellamme osallistumme asiakkaidemme tuotekehitystyöhön - täydellä luottamuksella. Meille on kunnia-asia vaikuttaa omalta osaltamme asiakkaidemme menestymiseen.

Kun osallistumme hankintaprosessiin jo hyvin varhaisessa vaiheessa meillä on mahdollisuus tarjota tilanteeseen sopivia teknisiä oivalluksia, tuotevalikoiman yli tuoteryhmärajojen, soveltuvia oheistuotteita sekä erilaisia rahoitusratkaisuja. Pitkäaikaisten toimittajasuhteidemme mahdollistamat systemaattiset tilaussyklit takaavat oikea-aikaiset ja varmat toimitukset. Ammattinsa osaava ratkaisumyyjä on kullanarvoinen lenkki koko hankintaprosessissa. Hänen tehtävään on valvoa myös asiakkaan oikeuksia valmistajatehtaaseen päin.

ASIAKASPALVELU – KOULUTUS

Asiakaspalvelumme auttaa sinua aina tarvittaessa. Saat meihin yhteyden helposti puhelimitse, sähköpostitse tai verkkopalvelun yhteystietolomakkeen kautta. Toimimme sosiaalisesti vastuullisesti ja avoimesti. Viestimme työntekijöille, yhteistyökumppaneille, naapureille ja muille sidosryhmille säännöllisesti. Toimivat puheluiden vastausringit takaavat, että meillä asiasi hoitaa aina asiantunteva ammattilainen. Asiakaspalvelustamme saat lähes kaiken tarvitsemasi tiedon hinnoista, tuotteista ja saatavuudesta aina toimitustietoihin.

Asiakaspalveluumme sisältyvän koulutuksen ja opastuksen merkitys on tärkeä. Tarjoamme aina tuotteiden hankinnan yhteydessä kattavan  tuoteinformaation tai tarvittaessa laajemman koulutuksen, jotta tuotteen asentaminen ja käyttöönotto on mahdollisimman vaivatonta. Koulutamme säännöllisesti myös edustajiamme uusista tuotteista ja tuotteiden uusista ominaisuuksista.

LOGISTIIKKA

Liike-elämä ei pyöri ilman logistiikkaa. Tehokas ja toimiva logistiikka on organisaatioiden toiminnan elinehto. Vakiintuneet logistiset-käytännöt kuten viikkotilaukset toimittajien kanssa ja logistinen tiedonhallinta takaavat systemaattiset tavaravirrat niin sisään varastoomme kuin ulos asiakkaille. Parhaat tarkoin valitut kuljetusalan yhteistyökumppanit ovat pohjana ekologiselle toiminnalle mahdollistaen rahtiturvallisuuden ja toimitusketjun matalamman hiilijalanjäljen. Tuemme asiakkaitamme myös logistiikkaan liittyvien liiketoiminnallisten aihekokonaisuuksien kuten arvoketjujen ja palvelujen kehittämisessä.

Olemme ketterä kumppani, joka mukautuu asiakkaan tarpeiden ja sesonkien mukaan. Lähetämme tilatut tuotteet arkena samana päivänä asiakkaan tilatessa ennen kello 12.00. Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset toimitus- ja jakeluvaihtoehdot laajasta yhteistyöverkostostamme kuten Schenker, Posti, Kaukokiito, DHL tai DSV. Toimitamme tuotteet aina asiakkaan valitseman kuljetuksen ja toimitusmallin mukaisesti vaihtoehtona esimerkiksi FCA.

VARASTOINTI

Asiakaskohtainen välivarastopalvelumme lyhentää toimittamiemme tuotteiden ja samalla myös asiakkaidemme tuotannon toimitusaikoja. Välivarastostamme toimitamme sinulle komponentit tarpeesi mukaan. Toteutamme projekteja monipuolisesti eri tuotantolaitoksille, laitetoimittajille sekä muille teollisuusyrityksille.

Varastointipalvelumme mahdollistaa asiakaskohtaisen paketoinnin, jolloin asiakas saa kaikki tilaamansa tuotteet samassa paketissa, vaikka ne meille toimittaisikin eri toimittaja. Paketoimme myös osatuotteet samaan pakettiin tai jaamme monipaketoinnit yksittäisiin paketteihin, jolloin tuotteiden asentaminen on helppoa. Saat myös esimerkiksi prototyyppien toimituksen tarvittaessa yksittäiskappaletoimituksena. Asiakaskohtaiset toimitukset saat ilman toimituseriä. Tarroitamme paketit sekä tuotteet asiakkaan toiveiden mukaan esimerkiksi asiakkaan tuotenumeroilla. Osana varastopalveluamme tarjoamme tuotteiden asiakaskohtaista räätälöintiä, kuten hihnojen mitoitusta ja leikkausta määrämittaan.