Motive panostaa digitalisaatioon ja tuotekehitykseen

 

MOTIVE PANOSTAA DIGITALISAATIOON JA TUOTEKEHITYKSEEN

Motiven tuotevalikoima koostuu sähkömoottoreista, taajuusmuuttajista+ohjauspaneeleista sekä vaihteista. Voit hankkia verkkokaupasta valmiin tuotteen tai Motive Configuratorin avulla suunnitella tarvettasi vastaavan Motive-tuotekokonaisuuden, yhdistäen tuotteita haluamallasi tavalla ja lopuksi ladata 2D/3D CAD-piirustuksia ja PDF-datalehden.

MOTIVE -SÄHKÖMOOTTORIT

Motive -sähkömoottorit on rakennettu kansainvälisten standardien mukaisesti; jokainen runkokoko on suunniteltu standardin IEC 72-1 mittojen mukaisesti. Kaikki moottorit on vakiona monijännitekäyttöön sopivia 50/60Hz taajuksilla, F-luokan eristyksellä, (H -luokka pyynnöstä), S1 käyttöluokalla ja IP55-suojauksella (IP56, 66, 67 ja 68 pyynnöstä). Käämitys on mitoitettu ja suunniteltu myös trooppiseen ilmastoon ja taajuusmuuttajakäyttöön. Moottorit on saatavilla joko IE2 (high efficiency) tai IE3 (premium efficiency) hyötysuhdeluokan mukaisina.

 

 

DELFIRE on innovatiivinen kolmivaihemoottorisarja, joka on suunniteltu erityisesti toimimaan jatkuvassa S1-käytössä 100 °C:n ympäristön lämpötilassa, kuten esimerkiksi uuni- ja kuivaamosovelluksissa. DELFIRE on EN 12101-3 -standardin mukainen ja soveltuu siten käytettäväksi rakennusten palontorjuntalaitteistojen savunpoistopuhaltimissa. Muutaman tunnin sijaan, DELFIRE -sarjan moottorit soveltuvat myös pitkäaikaiseen käyttöön kuumissa olosuhteissa.DELFIRE -moottorin eristysluokka on korotettu H-luokka: parannettu eristys lisää moottorin käämin kestoikää ja suojaa sitä paremmin ylijännitteiltä. Moottorissa on metalliset kaapeliholkit ja tuuletin, Viton -tiivisteet, korkeaan lämpötilaan soveltuvat laakerit ja teräksiset laakeripesät.

 

 

MOTIVE -TAAJUUSMUUTTAJAT + OHJAUSYKSIKÖT

Integroitu taajuusmuuttaja säästää aikaa, vähentää kustannuksia sekä moottori+invertterijärjestelmän asennukseen ja ohjelmointiin liittyvistä virheistä aiheutuvia vaaroja. Motive NEO-WiFi on patentoitu ja IP65 -luokiteltu ohjausyksikkö, jossa on irrotettava, langaton ohjauspaneeli. Ohjauspaneeli saa virtaa langattomasti ollessaan kotelossaan tai erikseen hankittavassa lataustelakassa. Ohjauspaneelissa on myös ladattavat Li-Ion -akut eli sitä voi käyttää joustavasti huoltotoimissa kentällä. NEO-WiFi on innovatiivinen, hinnaltaan kilpailukykyinen ja käyttäjäystävällinen avaimet käteen -järjestelmä, jonka kaikki osat; moottori, invertteri ja ohjauspaneeli on suunniteltu ulkokäyttöön. Pumppujen, puhaltimien ja muiden koneiden valmistajat voivat näin tarjota valmiin “plug-in” -tuotteen helposti ja edullisesti.

 

 

 

Saari- tai hybridikäytössä oleville moottoreille esimerkiksi pumppaamoille, kehitetty NEO-SOLAR on NEO-sarjan erikoisversio, joka saa virtansa suoraan aurinkopaneeleista ilman ylimääräisiä komponentteja, kuten akkuja tai inverttereitä. NEO-SOLAR on tehokas ratkaisu, joka auttaa saavuttamaan merkittäviä säästöjä energialaskussa. Toimii yleisimpien AC-moottoreilla varustettujen pumppujen kanssa. NEO-SOLAR on mahdollista kytkeä samanaikaisesti sekä aurinkopaneeleihin että verkkoon tai tarvittaessa generaattoriin, joten se toimii myös pilvisellä säällä tai yöllä. Maksimiteho jopa 11 kW.

 

MOTIVE -VAIHTEET

ROBUS A -vaihteen runko on valettu yhdestä alumiinikappaleesta optimaalisen painon, jäykkyyden ja tarkkuuden saavuttamiseksi. Modulaarinen rakenne irrotettavalla ulostulolaipalla ja jaloilla mahdollistaa helpon ja nopean muuntamisen jalka- ja laippa-asennuksen välillä. Irrotettavan pohjan useiden kiinnitysreikien ansiosta ROBUS A on yhteensopiva useimpien muiden vaihteistomerkkien kanssa. IEC -laippa ja ontto akseli mahdollistavat minkä tahansa vakiomoottorin suoran asennuksen. ZZ -suojatut, kestovoidellut laakerit tulo- ja lähtöakselilla sekä pidätinrenkailla ja väliholkeilla paikalleen lukitut komponentit mahdollistavat vaihteen asennuksen mihin tahansa asentoon. Ne myös vähentävät aksiaalikuormista johtuvia rasituksia laakereille, pidentäen niiden kestoikää.

 

SUUNNITTELE MOTIVE -KONFIGURAATTORILLA

Suunnittele Motive konfiguraattorin avulla tarvettasi vastaavan Motive-tuotekokonaisuus, yhdistä tuotteita haluamallasi tavalla ja lataa lopuksi suunnitelmastasi 2D/3D CAD-piirustukset ja PDF-datalehti. Syötä toiveesi, kuten haluttu momentti, kierrosnopeus sekä moottorin teho ja saat luettelon sovellettavista tuotekokoonpanoista. Voit ladata haluamistasi kokoonpanoista PDF-datalehden, joka sisältää kunkin kokoonpanon suorituskykytiedot ja mittapiirustukset. Samalla saat generoitua ja ladattua 2D -mittakuvat ja 3D-mallin. Voit hakea valmiin tuotteen koodilla, jos tiedät jo haluamasi tuotekokoonpanon ja haluat vain saada nopeasti PDF-datalehden ja mittakuvat.