Protectoseal liekinestimet suojaavat hallitsemattomilta räjähdyksiltä

Protectoseal
liekinestimet
suojaavat
hallitsemattomilta
räjähdyksiltä

Protectoseal on 95 vuoden ajan ollut alan johtava laadukkaiden mm. matalapainesäiliöitä ja prosesseja tulipalolta ja räjähdykseltä suojaavien tuotteiden valmistaja. Protectosealin liekinestimiä ja niihin liittyviä höyrynhallintalaitteita käytetään useimmiten nesteiden varastointi- ja käsittelysovelluksissa useilla teollisuudenaloilla kuten kemia ja petrokemia, kaasun ja öljyn irtotavaravarastointi, Vaihtoehtoiset polttoaineet, lääkkeet, ruoka/juoma, puolijohteet, sellu ja paperi.

 
Liekinestimet ovat passiivisia, mekaanisia laitteita, jotka on asennettu varastosäiliön suuttimeen tai höyryputkijärjestelmään. Liekinestimen ensisijainen tehtävä on päästää kaasut läpi normaaleissa käyttöolosuhteissa, mutta pysäyttää liekki, jotta estetään räjähdys tai palon leviäminen hätätilanteissa. Liekinestin suojaa varastosäiliötä tai putkistossa olevia laitteita tuhoisilta vaurioilta, jotka voivat aiheutua hallitsemattomasta syttymisestä. Toimialoilla, jotka käsittelevät, varastoivat, siirtävät ja keräävät vaarallisia nesteitä, yksi valvomaton liekki voi aiheuttaa laajoja vahinkoja sekä laitoksille että laitteille, puhumattakaan henkilövahinkojen tai ihmishenkien vaarasta.
 

 

 

 

 

 

End of Line -liekinestin
Putkiston päähän asennettava leimahduksen estin

 

Inline -liekinestin
Putkistoasenteinen leimahduksen estin

 

Inline Unstable Detonation -liekinestin
Putkistoasenteinen epävakaan räjähdyksen kestävä liekinestin

 

Saatavilla on useita eri malleja. Sopivan liekinestimen valinta riippuu höyry/ilmaseoksen syttyvistä ominaisuuksista, käyttöolosuhteista sekä siitä, miten ja mihin liekinestin on asennettu suhteessa mahdolliseen sytytyslähteeseen. Liekinestimet tulee testata olosuhteissa, jotka vastaavat tai ylittävät aiotun käyttötarkoituksen. Protectoseal liekinestimet ja räjähdyssammuttimet on kehitetty kansallisesti tunnustettujen riippumattomien virastojen, kuten Underwriters Laboratories, Inc:n (UL), Factory Mutual Researchin (FM) ja Yhdysvaltain rannikkovartioston (USCG) testauskriteerien mukaisesti. Saatavilla on myös malleja, jotka on tyyppihyväksytty uusimman ATEX-direktiivin ja ISO 16852 -standardin mukaisesti.

Ollaan yhteydessä! Autamme valitsemaan sovellukseesi sopivan liekinestimen.

Yhteystietomme löydät tästä >>