CONTI THERMO PROTECT – JOUSTAVAA LÄMMÖNERISTYSTÄ TEOLLISUUDEN TARPEISIIN

 

CONTI® THERMO PROTECT – JOUSTAVAA LÄMMÖNERISTYSTÄ TEOLLISUUDEN TARPEISIIN

 

ContiTechin innovatiivisilla lämmönerityselementeillä ja -levyillä lämmöneristys on nopeaa ja tehokasta. Conti® Thermo-Protect (CTP) on optimaalinen kuuman höyryn ja nesteen siirtoputkistojen eristysmateriaali, jonka toimii jopa +250 ° C lämpötiloissa, ja joka soveltuu myös käytettäväksi kohteissa, joissa putkistoihin kohdistuu dynaamista kuormitusta. Vettä hylkivällä ja itsestään sammuvalla tuotteella on erinomainen lämmöneristyskyky. Se vähentää lämpöhäviötä jopa 80% ja minimoi metalliosien korroosioriskin eristeen alla. CTP on UV-säteilynkestävää ja se kestää erinäisiä kemiallisia rasitteita erittäin laajasti. Tuote soveltuu myös käytettäväksi kohteissa, joissa putkistoihin kohdistuu dynaamista kuormitusta.

Tuotetta on helppo käsitellä ja sitä on saatavilla sekä muovattavina, vulkanoimattomina levyinä, että valmiiksi muotoiltuina, vulkanoituina elementteinä. Vulkanoidut CTP-levyt ovat vakaita mutta silti joustavia ja siksi ne sopivat laajojen pintojen lämmöneristykseen tai lämpöesteiksi. Valmiit muotoon puristetut, teräspannoilla kiristettävät eristyselementit kattavat useimmin käytetyt, laippojen ja venttiilien vakiokoot. Vulkanoimaton CTP-liimatahna toimitetaan patruunoissa, mikä tekee siitä täydellisen ratkaisun rakojen ja reikien tiivistämiseen. CTP säästää kustannuksissa ja maksaa itsensä takaisin useissa kohteissa parantuneena energiatehokkuutena ja huoltotoiminnan tehostumisena.

Tuote on nopea asentaa ja irrottaa, sekä edelleen uudelleenasentaa huollon aikana. Muovautuva ja joustava tuote voidaan helposti kiinnittää liitoksiin ja venttiileihin, jotka ovat aiemmin olleet lähes mahdottomia eristää. Conti® Thermo-Protect -eristyselementit ja -levyt auttavat lisäksi estämään mahdollisia kuumien putkistopintojen aiheuttamia palovammoja, sekä pienentävät työskentelyalueen lämpötilaa. Tuotteen materiaali voidaan käytön jälkeen hävittää kotitalousjätteen mukana, joka tarkoittaa, että prosessissa ei synny erityistä jätettä.

EDUT

 • Laaja lämpötilakestävysalue: toimii niin kylmissä kuin kuumissakin kohteissa, -50 ° C …+ 250 ° C lämpötiloissa.
 • Erinomainen lämmöneristyskyky: tuote vähentää lämpöhäviötä jopa 80%.
 • Työskentelyturvallisuus: Conti® Thermo-Protect -eristyselementit ja -levyt auttavat estämään mahdollisia kuumien putkistojen ja pintojen aiheuttamia palovammoja, sekä pienentävät työskentelyalueen lämpötilaa.
 • Monipuoliset ominaisuudet: tuote on vettä hylkivä ja itsestään sammuva. Se on UV-säteilynkestävää ja se kestää erinäisiä kemiallisia rasitteita erittäin laajasti.
 • Helppo käsitellä: CTP on erittäin joustava ja sitkeä tuote. Se on nopea asentaa ja irrottaa huollon aikana, sekä edelleen uudelleenasentaa.
 • Takaisinmaksuaika: CTP säästää ja maksaa takaisin useissa kohteissa parantuneena energiatehokkuutena ja huoltotoiminnan tehostumisena.
 • Lämmönjohtimien korroosiosuojaus: minimoi metalliosien korroosioriskin eristeen alla.
 • Ympäristöystävällinen: materiaali voidaan käytön jälkeen hävittää kotitalousjätteen mukana, joka tarkoittaa, että prosessissa ei synny erityistä jätettä.
 •  

  TUOTEVALIKOIMA

  Arkit: vulkanoimattomat eristearkit soveltuvat putkistolinjojen sekä koneiden ja muiden laajojen kohteiden eristykseen. Vulkanoidut levyt ovat vakaita mutta silti joustavia ja siksi sopivia suorien pintojen lämmöneristykseen tai lämpöesteiksi.

  Letkut: vulkanoidut letkueristeet ovat erittäin joustavia ja kestäviä. Leikattuja letkuja on saatavana eri paksuisina. Saatavana on myös suljettuja eristyselementtejä.

  Valetut elementit: esivalmistetut ja vulkanoidut valetut elementit soveltuvat täydellisesti venttiilien ja liittimien nopeaan eristämiseen. Valmiit muotoon puristetut, teräspannoilla kiristettävät eristyselementit kattavat useimmin käytetyt laippojen ja venttiilien vakiokoot. Eristyselementtejä on saatavilla myös mittatilaustuotteena.

  Tahna: vulkanoimaton liimatahna toimitetaan patruunoissa, mikä tekee siitä täydellisen ratkaisun rakojen ja reikien tiivistämiseen.
   

  Onko sinulla kysyttävää tuotteista tai palveluistamme? Ota yhteyttä ja autamme sinua mielellämme

  TOPI MAUKONEN

  Liiketoimintapäällikko, Teollisuus

  (09) 478 60 218

  topi.maukonen @ snoy.fi