Avoimet työpaikat

S&N OY TyÖNANTAJANA

OLEMME KANNUSTAVA TYÖYHTEISÖ INNOVATIIVISELLA ALALLA

 

Me S&N Osakeyhtiössä tarjoamme teknisen kehityksen innovatiivisimpia uutuuksia teollisuuden sovelluksiin. Meillä olet eturintamassa mukana rakentamassa elämänlaatua ja päivittäistä helppoutta ja turvallisuutta. Uusien teknisten ratkaisujen kautta tuet kotimaisen teollisuuden kestävää kehitystä ja vastuullisuutta. Mahdollistamme yhdessä ympäristön säilymisen tuleville sukupolville.

 
Kannustava ja palkitseva työkulttuuri
Pitkän historian omaava perheyritys on tänä päivänä kansainvälisten toimittajien moderni ja vastuullinen linkki kotimaamme markkinoille. Kannustava ja palkitseva työkulttuurimme mahdollistaa ammatillisen kasvun ja oman osaamisen kehittämisen mielenkiintoisissa työtehtävissä. Matalan organisaatiomme päätöksenteossa jokaisen näkemys on tärkeä ja se tekee meistä entistä yhteistyökykyisempiä ja yhtenäisempiä.

 

Kehitä osaamistasi toimenkuvaa tukevissa koulutuksissa

Meillä osaamisen kehittäminen perustuu säännölliseen osaamiskartoitukseen, kehityskeskusteluihin ja näiden perusteella tehtäviin kehittämissuunnitelmiin. Ylläpidämme asiantuntijuuttamme kansainvälisten toimittajien tarjoamin tuotekoulutuksin. Meillä voit hakeutua myös erilaisiin ammatillisiin omaa toimenkuvaa tukeviin koulutuksiin. Yhdessä tekeminen, eri tiimeihin osallistuminen ja monipuoliset tehtävät mahdollistavat osaamisemme kehittymisen ja toimintatapojamme systemaattisen päivittymisen.

Voi hyvin työpaikalla ja työyhteisössä

Tarjoamme henkilöstöllemme kilpailukykyisen palkan, bonusohjelman ja luontoisedut. Kokonaisvaltainen työhyvinvoinnista huolehtiminen on osa henkilöstöpolitiikkaamme. Tuemme henkilökuntamme hyvinvointia seuraamalla työterveyden kanssa työpisteiden hyvää ergonomiaa, tarjoamalla työntekijöillemme liikuntaedun vapaa-ajan liikuntaharrastuksiin sekä mahdollisuuden loma-ajan mökkimajoitukseen Rukalla. Kesken työpäivän voit rentoutua hierontatuolissamme ja palata työtehtäviesi pariin entistä energisempänä. Tarjoamme myös tehtävästä riippuen erilaisia työn ja perhe-elämän tasapainoa tukevia etuja, kuten joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden. Seuraamme henkilöstömme hyvinvointia säännöllisesti työtyytyväisyyskyselyillä.

Hae avoimia työpaikkoja

Meillä ei tällähetkellä ole avoimia työpaikkoja, mutta jos olet kiinnostunut työskentelemään meillä S&N Osakeyhtiössä, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Alla olevalla kaavakkeella voit hakea myös harjoittelupaikkaa tai mahdollisuutta tehdä meille opinnäytetyö. Jätä avoimiin työpaikkoihimme aina erikseen oma hakemus.

Avoin hakemus