Knitmesh innovatiiviset neulotut metalliverkkoratkaisut pienentävät kustannuksia ja lisäävät tuottavuutta

KnitMesh Technologies on erikoistunut neulotun metalliverkon tuotantoon. Neulottu metalliverkko on monipuolinen materiaali, joka tarjoaa monia etuja muihin ilman ja nesteiden suodatusmateriaaliin verrattuna. Neulottuja metalliverkkotuotteita käytetään eri aloilla, kuten autoteollisuudessa, vedyn tuotannossa ja polttokennoissa sekä suodatuksessa.

Metalliverkot voidaan ryhmitellä viiteen luokkaan: hieno, keskihieno, vakio, karkea ja superkarkea. Verkkojen vahvuudet ovat 0,5 - 6 pistoa per cm. Neulottua verkkoa voidaan valmistaa myös muovista ja muista kuiduista - yleisimmin käytettyjä polypropeenia, Hostaflon-, Teflon®-, lasivilla- ja silikalankaa. Metalliverkkojen eri ​​filamenttien halkaisijoiden ja silmäkokojen sekä erilaisten ​​puristus-, kalanteri-, taitto-, kerros- ja valssausprosessien myötä tuotevalikoima on lähes rajaton.

 

Alla esimerkkejä kone- ja laitevalmistukselle oleellisista metalliverkkotuotteista:

Katalysaattorin tiivisteet

KnitMesh Technologiesin katalysaattorin tiivisteitä käytetään suojaamaan katalysaattorin herkkää hunajakennokeraamista tiiltä iskuilta ja tärinävaurioilta. Metalliverkkokatalysaattorin tiivisteet valmistetaan käyttämällä suulakkeessa puristettua tasatiheyksistä verkkoa sekä metallista päätytiivisterengasta. Tiiviste on suunniteltu suojaamaan herkkiä keraamisia tiiliä kaasueroosiolta ja estämään pakokaasujen karkaaminen tiilen ja sisemmän katalysaattorin vaipan välillä.

 

 

Verkkopäällysteiset elastomeeriytimen tiivisteet

KnitMesh Technologies verkkopäällysteisiä elastomeeriytimen tiivisteitä käytetään laajalti elektroniikkakoteloissa. Elastomeeriytimen tiivisteen ydin varmistaa erinomaisen jatkuvuuden liitospintojen välillä. Elastomeeriytimen tiivisteet ovat erityisen hyödyllisiä, kun paneeleita ja ovia avataan usein tai kootaan ja puretaan. Ne soveltuvat kiinnitettäväksi uraasennuksella, jossa sivuseinämän kitka pitää ne paikoillaan. Paras suojaustehokkuus saavutetaan puristamalla tiiviste 25-35 %:iin nimelliskorkeudesta. KnitMesh Technologies -verkkopäällysteisiä elastomeeriydintiivisteitä on saatavana useissa materiaaleissa.

 

 

Irrotusrenkaat

KnitMesh Technologiesin irrotusrenkaita käytetään irrotusliitoksissa ja kuormitusta tukevissa kokoonpanoissa vaimentamaan tärinää, rajoittamaan ​​lämpölaajenemista ja vähentämään melua. Ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta neulotut verkkorenkaat kestävät pakokaasukomponenttien aiheuttamaa ankaraa pakokaasuympäristöä. Tämän seurauksena ne tarjoavat erottimien valmistajille ihanteellisen ratkaisun energian absorptio-ongelmaan. Neulotut pakokaasujen irrotusrenkaat on valmistettu korroosionkestävästä ruostumattomasta teräksestä ja ne voidaan valmistaa sylinterimäisiksi tai muotoilla sopimaan irrottimen koteloon tarpeen mukaan.

 

 

Grafiittitiivisteet

KnitMesh Technologies on kehittänyt tuotantotekniikoita grafiitin integroimiseksi neulottuihin metalliverkkoihinsa, mikä lisää huomattavasti näiden komponenttien käyttökelpoisuutta monenlaisissa sovelluksissa. Verkko- ja grafiittimateriaalien yhdistäminen tarjoaa lisävoitelu- ja kaasutiivistysominaisuuksia useille tiivisteille, laakereille, holkeille, isolaattoreille ja resonanssinestoerottimille.
Verkko- ja grafiittikomponentteja valmistetaan yksilöllisten suunnitteluvaatimustesi mukaisesti.

 

 

 
Ota yhteyttä ja asiantuntijamme auttavat valitsemaan sovellukseesi KnitMeshin laajasta valikoimasta sopivan neulotun metalliverkkotuotteen.