Asiakasreferenssit

ASIAKASREFERENSSIT

LJUNGBY MASKIN: 100% TOIMITUSVARMUUS MYÖS LAHDEN YLI

Ljungby Maskin on 30 vuodessa toimittanut yli 4 500 pyöräkuormaajaa Ljungbyn tehtaaltaan Pohjois-Euroopan tyytyväisille asiakkaille. Vankan toimialatuntemuksen omaava S&N on jo kahden vuoden ajan toimittanut Ljungbylle asiakaskohtaisesti suunniteltuja kardaaniakseleita. Ljungby Maskinin ostaja Carina Nilsson toteaa Ljungby Maskinin olevan erittäin tyytyväinen S&N:n toimittajana. S&N lyhyen toimitusajan ja 100% toimitusvarmuuden ansiosta yhteistyö on laajentunut ja Ljungby on siirtynyt käyttämään yksinomaan S&N:n valmistamia kardaaniakseleita.

Puro Tekstiilihuoltopalvelut Oy: S&N mukana rakentamassa turvallista ja energiatehokasta pesulamiljöötä

Puro Tekstiilihuoltopalvelut Oy on Suomen johtava terveydenhuollon tekstiilihuollon asiantuntija. Pesula käyttää kaukolämpöenergiaa ja laitoksessa on laaja putkisto, jonka lämpöhukka lisää lämpöenergian kustannuksia. Lämpöhukka nostaa myös sisätilojen lämpötilaa, mikä vaatii tehokasta ilmanvaihtolaitteistoa. Puron ja S&N Osakeyhtiön yhteistyö alkoi S&N:n esitellessä Purolle CTP:n, uuden innovatiivisen eristysratkaisun. Puro Tekstiilihuoltopalveluiden kunnossapitopäällikkö Thomas Lauth kiittelee, että S&N:n vahvan toimialatuntemuksen pohjalta putkistojen, venttiilien, liitoksien ja laippojen vuorivillaeristeitä on vaihdettu systemaattisesti CTP:hen.

CNC Machining Oy: raamisopimuksen 100 % toimitusvarmuus on etu yhteistyön molemmille osapuolille

Koneistuksen ammattilainen Joensuun CNC-Machining Oy on luottanut S&N Osakeyhtiöön laakeritoimittajana jo lähes kymmenen vuotta. EFM Grouppiin kuuluvan CNC-Machiningin ostoinsinööri Aleksi Tahvanainen kertoo, että S&N:n toimitusvarmuus on ollut poikkeuksetta sataprosenttinen.Laadun, tuotannon tehokkuuden ja aikataulujen täsmällisyyden on oltava aina huippuluokkaa. Tässä muuttuvassa maailmassa yhteistyö S&N Osakeyhtiön kanssa on osoittautunut arvokkaaksi voimavaraksi. Nyt osana isoa konsernia Tahvanainen näkee, että tälle luottamukselle on hyvä rakentaa entistä laajempaa yhteistyötä.

S&N Oy:n projektitoimitukset pitävät Nordautomationin projektit aikataulussa

Nordautomation Oy, perustettu vuonna 1991, on puunjalostusteollisuuden projektitoimituksiin erikoistunut yritys ja tukinkäsittelytekniikan markkinajohtaja.S&N Osakeyhtiön ja Nordautomationin pitkä yhteystyö on kasvanut voimakkaasti viime vuosina, kertoo Nordautomationin hankintapäällikkö Marko Alalantela. Alalantela korostaa S&N:n vankkaa toimialatuntemusta sahalaitteiden valmistuksessa ja erityistä asiantuntemusta Timkenin QM-laakeripesistä. S&N:n projektitoimitukset ovat auttaneet merkittävästi meidän varastonhallintaa, Marko toteaa ja jatkaa, että S&N:n panos varmistaa osaltaan projektien pysymisen aikataulussa, mikä on arvokas osa Nordautomation asiakkailleen tarjoamaa kokonaispalvelua.

AVANT TECNO OY – S&N asiakkaansa kasvua tukemassa

Avant-kuormaajiin voi törmätä lähes kaikkialla maailmassa, sillä Avant Tecno on valmistanut yli 80 000 pienkuormaajaa vuodesta 1991 alkaen. ”S&N on toiminut Avant Tecnon kumppanina jo yli 25 vuoden ajan”, kertoo Avant Tecnon ostojohtaja Raul Tsili. Laadukkaat komponentit ja ammattitaitoinen valmistus takaavat kuormaajien pitkän elinkaaren. S&N on ollut jo vuosia johtavan ohjaamovarustelun komponentteja valmistavan COBO Groupin virallinen maahantuoja. ”Yhteistyön aikana Avantin myynti on moninkertaistunut, ja nyt S&N toimittaa kuormaajiin jo useita eri nimikkeitä”, Tsili kertoo.

S&N Osakeyhtiö Luvian Sahan kumppanina kestävässä puunjalostuksessa

Luvian Saha Oy on yksi Suomen suurimmista sahoista ja puun jatkojalosteiden tuottajista. Vastuullisena yhtiönä Luvian Saha huolehtii siitä, että metsien hoito ja käyttö on ekologisesti, sosiaalisesti, taloudellisesti ja kulttuurisesti kestävää. S&N on ollut Luvian Sahan kumppani jo vuosien ajan. S&N seuraa tuotteiden saatavuutta ja varmistaa sahan tuotannolle kriittisten tuotteiden riittävän varaston mahdollisten häiriötilanteiden varalle. Luvian Sahan kunnossapitopäällikkö Timo Arola korostaa S&N yhteistyön merkitystä, sillä sahan jatkuva tuotanto on ensisijaisen tärkeää.

S&N Osakeyhtiön varastointipalvelu takaa tuotannon sujuvan jatkuvuuden

Jo vuodesta 1944 asti toiminut Sacometal on Suomen suurin pronssivalimo-koneistamo ja tärkeä osa suomalaista koneenrakentamisen alihankintaketjua, sillä se hallitsee itsenäisesti toimitusketjun raaka-aineesta valmiiksi komponentiksi. Sacometal tekee pronssilaakereita ja itsevoitelevia liukulaakereita asiakasräätälöidyssä koossa ja mallissa. Vuodesta 2011 asti S&N Osakeyhtiö on ollut Sacometalin kumppani. S&N toimittaa Sacometalille Rocol Metalflo 2064 kuumataonta-ainetta, joka on tärkeä osa liukulaakereiden tuotantoprosessia. Sacometalin tuotannonsuunnittelija Jari Aarnio toteaa Metalflo 2064:n olevan heidän tuotannossaan piste iin päälle. S&N varastoi kriittistä voitelutuotetta vähintään kuukauden tarpeen verran, mikä takaa saatavuuden ja näin vältytään tuotantokatkoksilta.

JUJO THERMAL – Pitkä yhteistyö hioo kardaaniakselien huoltoprosessin toimivaksi molemmin puolin

Jujo Thermal Oy on Kauttualla, Länsi-Suomessa, sijaitseva erikoispapereita valmistava yritys. Tehtaalla valmistetaan lämpöherkkiä ja päällystettyjä papereita etiketti-, lippu- ja kuittikäyttöön. Jujo Thermal on yksi maailman johtavista ja pohjoismaiden ainoa lämpöherkän paperin valmistaja. S&N Cardan on toiminut Jujo Thermalin paperikoneiden kardaaniakselien huolto- ja korjauskumppanina jo vuosia. Kardaaniakselien äkillisiltä hajoamisten aiheuttamilta pitkiltä seisokeilta vältytään ennakoivalla kunnonvalvonnalla, jossa paperitehtaan kunnossapito tarkistaa akselit säännöllisesti.

PONSSE - 50 vuotta yhteistyötä: ”S&N on meidän organisaation jatke”

Ponsse Oyj on tänä päivänä yksi maailman suurimmista tavaralajimenetelmään perustuvien metsäkoneiden valmistajista. Yritys sijaitsee edelleen samalla paikalla Vieremällä kuin perustamisvuonnaan 1970. S&N Osakeyhtiön ja Ponssen yhteistyö alkoi jo 1970 luvun lopussa ja nykyään S&N toimittaa kaikki Ponssen tuotannon tarvitsemat nivelakselit. Tiina Haapalainen, Ponssen hankintapäällikkö toteaa, että yksi pitkän yhteistyön edellytyksistä on ollut se, että S&N:n tuotanto on pystynyt näinä vuosina vastaamaan Ponssen kasvavaan nivelakseleiden tarpeeseen. Haapalaisen mukaan Ponssen tuotanto perustuu asiakasräätälöityjen metsäkoneiden linjatuotantoon, jolloin variaatioiden määrä on suuri. Tämä asettaa korkeat vaatimukset myös S&N:n tuotekehitykselle. Nykypäivänä S&N toimittaa Ponssen tuotantoon tuhansia nivelakseleita vuodessa.