Mitsuboshi Maxstar – korkean suorituskyvyn kustannussäästöä

KORKEAN SUORITYSKYVYN KUSTANNUSSÄÄSTÖÄ

 

Korkean suorituskyvyn hihnat mahdollistavat tehokkaat kustannussäästöt vähentämällä hihnojen määrää, mahdollistamalla kapeamman hihnapyörän / vetolaitteen ja lisäämällä kestävyyttä samanaikaisesti. MITSUBOSHI MAXSTAR POWER -hihna on kehitetty erityisesti raskaisiin sovelluksiin, joissa siirrettään korkeita vääntömomentteja. MAXSTAR POWER -hihnan polyesterivetolangoilla vahvistettu erityinen kloropreeni kumiseosmateriaali yhdistettynä erikoispintamateriaaliin lisää hihnan suorituskykyä yli 50% verrattuna standardimääriteltyyn hihnaan.

Hinnaltaan kilpailukykyisen mutta huomattavasti kestävämmän hihnan myötä huoltosykli pitenee, tarvittavien hihnojen määrä pienenee ja huoltoseisokit vähenevät, mistä koituu selkeitä kustannussäästöjä. Koneen käyttö on vakaampaa, kun hihna ei veny eikä hihnaa tarvitse alituiseen kiristää. Näin vältetään hihnan ja pyörän välisen kitkan lisääntyminen. Jos venynyt hihna alkaa luistaa, se ei pysty enää välittämään tarvittavaa momenttia ja tehokkuus heikkenee, mikä aiheuttaa lopputuotteen laatuongelmia. Siksi MAXSTAR POWER -hihnaa käytetään erityisesti sovelluksissa, joissa hihnan vaihtaminen on työlästä ja aikaa vievää, kuten maatalouskoneet, murskaimet, silppurit, sekoituskoneet jne.

Hihnan pituudet eri profiileissa:

SPZ 487 – 4 500 mm

SPA 732 – 5 000 mm

SPB 1 250 – 10 000 mm

SPC 2 000 – 10 000 mm

Hihnan käyttölämpötila: -30 - +90 C

Hyväksynnät: DIN 7753/ ISO 4184

S&N Oy:n pitkän toimittajasuhteen myötä hihnojen saatavuus on hyvä. Tarvittaessa hihnoja on mahdollista varastoida ja toimittaa huoltosyklin mukaisesti. Toimitamme suoraan varastostamme myös laajan valikoiman muita MITSUBOSHI-hihnoja.

 

Onko sinulla kysyttävää tuotteista tai palveluistamme? Ota yhteyttä ja autamme
sinua mielellämme

PATRIK VILKKI

Aluemyyntipäällikkö, Etelä-Suomi,
Tuotepäällikkö, Avovoimansiirto

(09) 478 60 273

patrik.vilkki @ snoy.fi