AVANT TECNO OY – S&N asiakkaansa kasvua tukemassa

 

Avant-kuormaajiin voi törmätä lähes kaikkialla maailmassa, sillä Avant Tecno on valmistanut yli 80 000 pienkuormaajaa vuodesta 1991 alkaen. ”S&N on toiminut Avant Tecnon kumppanina jo yli 25 vuoden ajan”, kertoo Avant Tecnon ostojohtaja Raul Tsili. Ensimmäinen Avant-kuormaaja valmistettiin tuorerehun jakoon ja aikansa innovaationa sillä pystyi jakamaan isonkin karjan rehut 10–15 minuutissa. Jatkuvan kehittämisen ansiosta Avantilla on tänä päivänä seitsemän kuormaajien mallisarjaa, joiden yli 200 erilaista työlaitetta mahdollistavat kuormaajien käytön erittäin monipuolisesti hyvin erilaisissa töissä.

Laadukkaat komponentit ja ammattitaitoinen valmistus takaavat kuormaajien pitkän elinkaaren. S&N on ollut jo vuosia johtavan ohjaamovarustelun komponentteja valmistavan COBO Groupin virallinen maahantuoja. Avantin Ylöjärvellä sijaitseva moderni ja pitkälle automatisoitu tehdas valmistaa kaikki pienkuormaajat alusta loppuun. ”Yhteistyön aikana Avantin myynti on moninkertaistunut, ja nyt S&N toimittaa kuormaajiin jo useita eri nimikkeitä”, Tsili kertoo. Tänä päivänä myös suurin osa COBO-ohjaamokomponenteista kuten istuimet, mittarit, työvalot, johtosarjat ja näytöt räätälöidään Avant-logolla. Tsili kehuu S&N:n aktiivista yhteydenpitoa niin yhteyshenkilön kanssa kuin laajemman tiiminkin kesken. ”Yhteistyö on sujuvaa, jolloin myös mahdolliset haasteet ratkaistaan tehokkaasti”, hän lisää.

S&N on toimittanut Avantille jo vuosien ajan samoja nimikkeitä eri toimittajilta kuten mm. Doga-tuulilasinpyyhkimet ja moottorit sekä Dirak-salpalukot, reunasuojat ja muut kiinnittimet muun muassa kuormaajien luukkuihin. ”Meillä asiakkaat ja maahantuojat asettavat kuormaajien kehityksen askelmerkit. Avant pitää katseen tulevaisuuden kasvumahdollisuuksissa myös komponenttien osalta”, Raul kertoo. S&N tarjoaa jo suunnitteluvaiheessa kumppaneilleen uusia tuotteita ja tekee tarvittavien tuotteiden osalta myös globaalia hankintaa. Paikallisena kumppanina S&N toimii apuna toimittajayhteistyön kehittämisessä. Hyvänä esimerkkinä vakaasta yhteistyöstä voidaan mainita kuormaajien pääasiallisena tiivisteenä käytettävä Dirak-tiivistenauha, jota S&N toimittaa jo yli 10 km vuosittain.