Suomen vanhin ROCOL®-edustus

S&N OSAKEYHTIÖ 110 VUOTTA

SUOMEN VANHIN ROCOL®-EDUSTUS

 
ROCOL:n juuret juontavat vuoteen 1878, jolloin Victor Ragosine kehitti keltaisen voiteluöljyn, joka oli syövyttämätön ja teknisesti ylivoimainen. Öljyä myytiin myöhemmin kaikkialla Euroopassa. Vuonna 1882 Yhdistyneen kuningaskunnan toimistopäällikkö Ernest Glehn osti venäläisen emoyhtiön ja perusti Ragosine and Companyn, josta myöhemmin kehitettiin ROCOL.

Tänä päivänä ROCOL tarjoaa erittäin teknisen voitelutuotevalikoiman, joka on kilpailijoihin verrattuna laadukas ja tarjoaa luotettavaa suorituskykyä. ROCOL on osa ITW:tä, monikansallista yhdysvaltalaista Fortune 150 -yhtiötä, jonka tuotteita myydään teollisuudelle maailmanlaajuisesti. S&N:n pitkäaikaiset asiakas- ja toimittajasuhteet perustuvat vahvaan luottamukseen ja olemme edustanut Suomessa teollisuusvoiteluaineita ja linjamerkintäjärjestelmiä valmistavaa ROCOL:ia jo 1990-luvulta asti.

ROCOL on yksi maailman johtava innovatiivisten teollisuusvoiteluaineiden valmistaja, jonka tuotteet on suunniteltu vastaamaan asiakkaiden tarpeita ja ratkaisemaan heidän voiteluun liittyviä ongelmia. Yleisten voiteluaineiden ja rasvojen lisäksi ROCOL:n valikoimassa on vaativiin teollisuuden sovelluksiin optimoidut tuotesarjat kuten BIOGEN®, EASYLINE®, FOODLUBE® ja V-CUTTM. ROCOL:n tuotteet vastaavat korkeita vaatimuksia ja eri tuotteilla on mm. Rolls Roycen, laivaston ja NATO-standardien mukainen hyväksyntä. Olennainen osa ROCOL:n lähestymistapaa on tiivis yhteistyö tuotteiden suorituskyvyn ja tehokkuuden optimoimiseksi asiakkaan järjestelmissä: oikea tuote tehokkaasti käytettynä oikeassa sovelluksessa. Valmistavaa teollisuutta palvelevana asiantuntijaorganisaationa voimme vuosien yhteistyön pohjalta tarjota vahvan teknisen tuen ja osaamisen ROCOL -tuotteiden valinnassa, jotta voit olla varma, että valitset tuotevalikoimasta juuri sinun sovellukseesi sopivat tuotteet.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun tai edustajiimme.

Löydät yhteystietomme tästä.

Jos tunnet jo ROCOL-tuotteesi, voit tilata ne suoraan verkkokaupastamme asiakaskohtaisen hinnoittelusi mukaisesti.

verkkokauppa – Rocol
 
Tutustu myös:

Rocol Foodlube -tuotteet

Rocol Biogen -tuotteet