Kardaaniakselin korjaus on kustannustehokas ympäristöteko

KARDAANIAKSELIN KORJAUS ON KUSTANNUSTEHOKAS YMPÄRISTÖTEKO

 
S&N Cardan tarjoaa vuosikymmenien ammattitaidolla raskaankaluston ja teollisuuden kardaaniakseleiden huolto-, korjaus- ja tasapainotuspalvelua. Palvelemme nopeasti ja joustavasti. Korjaamme 85 % kardaaniakseleista 48 h sisään.

Kardaaniakselin korjaus on ekologinen vaihtoehto. Se on usein myös uuden nivelakselin valmistamista nopeampaa ja kustannustehokkaampaa. Pienet vauriot kannattaa korjata ennen kuin ne johtavat suurempiin. Jos vaurio on jo päässyt syntymään, on tärkeää tunnistaa vaurion syy ja poistaa se. Saat nyt meiltä korjausarvion veloituksetta!

Kardaaniakseli
Kardaaniakseli

KORJAAMME KARDAANIAKSELIT YLI 40 VUODEN KOKEMUKSELLA

 
S&N Cardan kardaanikorjaamolta löytyy hyllystä varaosat yleisimpiin Sisu, Scania, Volvo, MAN, Iveco ja Mercedes -kuorma-autojen kardaaneihin, sekä Mercedes, Iveco ja VW pakettiautojen kardaaneihin. Harvinaisemmatkin osat saadaan nopealla toimitusajalla kattavan toimittajaverkoston avulla. Valikoimistamme löytyy myös varaosat ulosoton kardaaneihin, ja uudet ulosoton kardaanit valmistamme pikatyönä jopa alle päivän toimitusajalla. Normaalien korjausten lisäksi pystymme tekemään myös kattavasti erilaisia kardaanin muutostöitä, kuten laippojen tai putken vaihtoja ja pituuden muutoksia.

Korjaamomme laaja tasapainotuskonekanta mahdollistaa tasapainotukset miltei kaikkiin kardaaneihin ja nivelakseleihin henkilöautoista metsäkoneisiin. Kardaaniakselin korjauksessa käytämme OEM -tasoisia osia ja voitelussa laadukkaita ROCOL® -tuotteita. Irrota vaurioitunut kardaaniakseli ja tuo tai toimita se meille. Tunnistamme kardaaniakselin mittaamalla ja annamme korjausarvion. Laadimme korjaussuunnitelman ja valmistamme uuden kardaaniakselin tai korjaamme vanhan suunnitelman mukaisesti.
 

TUTUSTU S&N CARDAN KARDAANIKORJAAMON PALVELUIHIN:

 
Korjattavat kardaaniakselit

Uudet kardaaniakselit