S&N TUOTE- JA PALVELUVALIKOIMA LAAJENEE

 
S&N Osakeyhtiön yli sadan vuoden yrityshistoriaan mahtuu paljon ympäröivän yhteis­kunnan muutoksia. Edellytys erilaistua on jo vuosia ollut S&N:n toiminnan lähtökoh­ta ja ylpeydeksemme olemme voineet tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme vuodesta toiseen.

Uusiudumme ja laajennamme toimittajaverkostoamme jatkuvasti, koska haluamme vastata kattavasti kotimaisten teollisuusasiakkaiden tarpeisiin. Vahva tekninen osaaminen ja asiakaskeskeiset toimintamallit tekevät meistä luotettavan kumppanin niin toimittajille kuin asiakkaillekin.

Tuote- ja palveluvalikoimamme on laajentunut seuraaville osa-alueille, joilla meillä on nyt vahvat edustukset:

  • merialusten ohjausjärjestelmät
  • teollisuuden suuttimet
  • liekinestimet
  • kudotut metallituotteet prosessiteollisuudelle
  • suotopuristimet
  • pisaraerottimet ja keraamiset satulasuodattimet
  • teollisuuden mittalaitteet
  • muoviraaka-aineet, polymeerit

 

Uusia toimittajia verkostossamme

KnitMesh Technologies

KnitMesh Technologies tarjoaa ensiluokkaisia neulottuja metalliverkkoratkaisuja haastavimpiin teknisiin ongelmiin, kuten tärinänhallinta, äänenvaimennus, teollisuuden ja ravintoloiden puhdistuslaitteet, ankarien ympäristöjen tiivistys, nesteiden ja kaasujen suodatus sekä EMI/RFI-suojaus. Neulottu verkko on monipuolinen materiaali, jolla on käytännössä lukemattomia käyttökohteita useimmilla teollisuudenaloilla. Neulottuja verkkoja on kolmea päätyyppiä: metalliverkko, muovi- ja kuituverkko ja monikuituverkko. KnitMesh Technologiesin insinööri- ja valmistusasiantuntijatiimi on perehtynyt räätälöityjen ratkaisujen tutkimukseen, suunnitteluun ja kehittämiseen kaikkein kilpailukykyisimpien ja vaativimpien teollisuudenalojen markkinajohtajille.

Lue lisää: KnitMesh Technologies

MUNTERS

Munters on maailman johtava energiatehokkaiden ja kestävien ilmankäsittelyratkaisujen valmistaja. Muntersin innovatiiviset järjestelmät luovat esimerkiksi elintarvike- ja lääkealojen tuotantotiloihin sekä tietojenkäsittelykeskuksiin juuri oikeanlaisen sisäilmaston. Munters -huoltoratkaisut takaavat laitteen optimaalisen toiminnan ja suorituskyvyn. Jälkiasennusratkaisuilla voidaan parantaa jo käytössä olevien laitteiden energiatehokkuutta ja kapasiteettia.

Lue lisää: Munters

NORDIC POLYMERS

Nordic Polymers edustaa Pohjoismaissa laajaa valikoimaa maailman suurimpia muoviraaka-aineiden ja polymeerien tuottajia. Nordic Polymers tarjoaa asiantuntija-avun tuotteen valintaan, tuotekehityksen tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa, teknisen tuen tuotteille sekä tehokkaat toimitukset tuotantolaitoksilta tai paikalliselta varastolta. Muoviraaka-aineita ja polymeerejä käytetään lähes kaikilla jokapäiväisen elämän osa-alueilla kuten autoissa, rakennuksissa, elektroniikkalaitteissa, teollisuustuotteissa, pakkauksissa, leluissa, kulutushyödykkeissä, urheiluvälineissä ja tekstiileissä.

Lue lisää: NORDIC POLYMERS

PROTECTOSEAL

Yli 95 vuoden kokemuksella Protectoseal on alan johtava korkealaatuisten turvatuotteiden valmistaja. Höyryn- ja liekinhallintateknologiat suojaavat teollisia sovelluksia kaikkialla maailmassa. Protectosealin integroituja paine- ja tyhjiönpoistoaukkoja, liekinsammuttimia ja niihin liittyviä höyrynhallintalaitteita käytetään useimmiten nesteiden varastointi- ja käsittelysovelluksissa useilla teollisuudenaloilla. Luotettava tuotevalikoima estää haihtuvia päästöjä karkaamasta ja vahingoittamasta ympäristöä samalla kun tuotteet suojelevat työntekijöitä ja tiloja vaarallisilta liekeiltä ja räjähdyksiltä.

Lue lisää: PROTECTOSEAL

R&W Filtertechnik GmbH

Saksalainen R&W Filtertechnik GmbH on erikoistunut kiintoaineen ja nesteen erotukseen suotopuristimilla, hihnasuotopuristimilla, täysautomaattisilla ruuvipuristimilla ja painovoimahihnapaksuntimilla. Täyden palvelun toimittajan tarjontaan kuuluu kokonaisten järjestelmien suunnittelu ja rakentaminen yli 40 vuoden kokemuksella. R&W Filtertechnikin tuotevalikoima kattaa kaikki vedenpoistotarpeet. Valikoima sisältää viimeisimmät kammiosuotopuristimet tunnetuilta suotopuristimien valmistajilta, kuten Rittershaus & Blecher, Passavant, Schule ja Netzsch sekä lähes kaikki varaosat. R&W Filtertechnik tarjoaa myös edullisia vaihtoehtoja vedenpoistokoneen hankintaan käytettynä joko omasta tuotantolaitoksesta tai tunnetuimmilta valmistajilta.

Lue lisää: R&W FILTERTECHNIK GmbH

SCHLICK

SCHLICK kehittää ja valmistaa suuttimia ja järjestelmäratkaisuja ruiskutekniikkaa hyödyntäviin tuotantoprosesseihin. Schlick -suuttimia ja suutinjärjestelmiä käytetään erilaisissa sovelluksissa ympäri maailmaa lähes kaikilla toimialoilla mutta erityisesti lääke- ja elintarviketeknologian aloilla. Kaikki tuotteet on valmistettu Saksassa. Schlick kehittää aktiivisessa asiakasyhteistyössä asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja kuten patentoitu ABC-teknologia® ja Multispray-tuotteet sekä Nano PCA. Schlick tarjoaa tuotteilleen kattavan tukipalvelun.

Lue lisää: SCHLICK

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalvelumme ja edustajiemme yhteystiedot löydät tästä

S&N YHTEYSTIEDOT