UUSI ROCOL FOODLUBE® 1500 SPRAY – ylivoimainen voiteluaine elintarviketeollisuuden kosteisiin olosuhteisiin

Rocolin innovatiivinen uutuus on suunniteltu erityisesti elintarviketeollisuuden haastaviin olosuhteisiin. FOODLUBE® 1500 Spray on NSF H1 -rekisteröity tuote, joka takaa turvallisuuden satunnaisessa elintarvikekosketuksessa. Sen koostumus perustuu ainoastaan FDA:n hyväksymiin aineosiin ja tuotanto on sertifioitu ISO 21469 mukaisesti. FOODLUBE® 1500 spray ei sisällä tyydyttyneitä- tai aromaattisia hiilivetyjä eli on MOSH/MOAH -vapaa tuote. Korkean viskositeetin voitelusuihke on optimaalinen ratkaisu ketjujen ja puristimien voiteluun tarjoten tehokasta suojaa erityisesti kosteissa ja vesi-intensiivisissä prosesseissa, kuten vihannesten ja juuresten käsittelyssä.
 
Tekniset ominaisuudet:

  • Metallinilmaisukyky: Sisältää metallinilmaisevia komponentteja, jotka voidaan havaita teollisuuden metallinilmaisulaitteilla, mikä parantaa tuotantoprosessien turvallisuutta.
  • Laaja lämpötilankestävyys: Laaja lämpötila-alue, -20°C:sta +160°C, mahdollistaa käytön erilaisissa tuotantoympäristöissä. Lyhytaikainen kestävyys jopa +180°C:ssa mahdollistaa käytön erittäin kuumissa prosesseissa.
  • Erinomainen tunkeutumiskyky ja kuormituksen kantokyky: Tehokas voitelu vähentää mekaanista kulumista ja pidentää laitteiston käyttöikää.
  • Hyvä hapettumisen kestävyys: Vähäinen voiteluaineen hapettuminen pidentää voiteluvälejä ja vähentää voiteluaineen kokonaiskulutusta.
  • Prosessiturvallisuus: Suojakorkki ja suutin ovat erikoismuovia, joka voidaan havaita teollisuuden metallinilmaisulaitteilla. Muoviosien sininen väri on helposti havaittava, mikä parantaa tuotantoprosessien turvallisuutta.

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalvelumme ja edustajiemme yhteystiedot löydät tästä

S&N YHTEYSTIEDOT