ROCOL-puhdistusliinat saavat NSF-sertifikaatin

Maailmalla puhutaan hygieniasta nyt enemmän kuin koskaan ja arkipäivän hygienia ja puhtaus ovat jatkuvasti esillä mediassa. On tärkeää, että kätemme ovat yhtä puhtaat työpaikalla kuin kotona, siksi erityisvahvojen ROCOL SCRUBS -puhdistusliinojen saama NSF C1-luokitus ei voisi tulla parempaan aikaan. Kun työpaikalla ei ole vesipistettä, erityisvahvat ROCOL SCRUBS -puhdistusliinat auttavat pitämään kädet puhtaina.

NSF C1 -luokitellut ROCOL SCRUBS -liinat ovat turvallisia käyttää syötäväksi kelpaamattomien tuotteiden prosessialueilla, juoma- ja elintarviketuotannon prosessialueiden ulkopuolella sekä prosessialueisiin liittyvillä alueilla. Kaikki tuotteet, joita käytetään juoma- tai elintarviketuotantoalueilla tai niihin liittyvillä alueilla, ja jossa on elintarvikekosketuksen riski, on rekisteröitävä NSF-sertifikaatin mukaisesti tuotteelle parhaiten soveltuvaan käyttötarkoitukseen.

SCRUBS-liinat sopivat täydellisesti käsien puhdistamiseen silloin, kun saippuaa ja vettä ei ole saatavilla, kuten kenttätöissä, konerikkojen aikana tai kun kädet on saatava nopeasti puhtaaksi töiden aikana. SCRUBS-liinat irrottavat likaa, tervaa, öljyjä, rasvaa ja tahroja käsistä nopeasti ja tehokkaasti ilman saippuaa tai vettä. Liinojen rakenne sitoo likaa, jolloin se ei siirry takaisin käyttäjän käsiin.

Elintarviketuotannon parissa työskentelevät mekaanikot voivat olla varmoja, SCRUBS-liinojen NSF C1-luokituksen ansiosta, että liinat ovat turvallisia käyttää niille soveltuvissa paikoissa. Dermatologisesti testatut SCRUBS-liinat sisältävät ihonhoitoainetta, jolloin kädet jäävät puhtaiksi ilman ihon kuivumista tai ärtymistä. Liinat toimitetaan kestävässä ja helposti kannettavassa sangossa.