ÄLÄ ANNA TYÖSTÖKONEEN HIDASTUA VAAN PIDÄ TILAUKSET AIKATAULUSSA

Oikeat laakerit sekä muut komponentit pitävät koneet käynnissä ja mahdollistavat osaltaan tuotannon aikataulussa pysymisen. Oikeilla tuotteilla toteutetut työstökoneiden huollot auttavat vähentämään kunnossapidon ja seisonta-aikojen kokonaiskustannuksia. Kun koneet käyvät, pysyvät tilauksetkin aikataulussa.  NSK:n huippulaadukkaiden työstökonelaakereiden avulla voidaan minimoida yllättäviä tuotannon keskeytymisiä.

On sanomattakin selvää, että työstökoneet ja muut tarkkuussovellukset vaativat laakereilta erinomaisen suorituskyvyn. NSK:n viistokuulalaakerit on suunniteltu erittäin vaativiin sovelluksiin.

NSK -viistokuulalaakerit mahdollistavat mm. suuremmat nopeudet ja paremman tarkkuuden. Lisäksi muita toivottuja ominaisuuksia ovat esimerkiksi alhaisempi lämmöntuotto sekä erittäin alhainen melu- ja värinätaso. NSK:n korkean suorituskyvyn laakerit takaavat erilaisille tuotantokoneille kokonaistaloudellisesti optimaaliset toimintaolosuhteet, näin työstökoneen käyttö on myös energiatehokasta.

S&N Osakeyhtiö, valtuutettuna NSK:n edustajana Suomessa, tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman erilaisia viistokuulalaakereita asiakkaan tarpeiden mukaisesti. NSK -viistokuulalaakerit ovat loistava valinta esimerkiksi työstökoneen pääkaran laakeroinniksi, mutta ovat myös käytettävissä muihin kohteisiin, joissa tarvitaan korkean pyörimisnopeuden lisäksi suurta tarkkuutta ja viistokuulalaakerin muita ominaisuuksia.

NSK:lla on paljon erilaisia ratkaisuja työstökoneita varten, mutta jo ISO -standardit täyttävässä vakiosarjassa on käytetty oletuksena erityistä ”NSK – Z steel” laakeriterästä, joka parantaa mm. laakerin kestoikää sekä jäykkyyden lisääntymisen vuoksi vähentää värähtelyä. 70xx ja 79xx -sarjoja on saatavissa myös tiivistettynä. Vakiosarjan viistokuulalaakereita on saatavissa eri astekulmilla sekä kahdella eri pitimellä varustettuna. Vakiosarjan tuotteita löytyy laajalla skaalalla S&N Osakeyhtiön varastosta heti nopeaan toimitukseen. Tarkistaaksesi päivän saatavuustilanteen, kirjaudu verkkokauppaamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

NSK:lla on vakiosarjan lisäksi valikoimassaan myös paljon muita työstökonelaakereita. Tutustu valikoimaamme NSK Viistokuulalaakerit. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään laakerien valinnassa.

JESSE JANSSON

Liiketoimintapäällikkö, Voimansiirto

(09) 478 60 272

jesse.jansson @ snoy.fi