ROCOL TUFLUBE EXTREME – lisää voitelutarpeen ennakoitavuutta, vähennä voitelutarvetta ja näe puomin kunto

 

Erityisesti teleskooppipuominostureille suunniteltu Rocol Tuflube Extreme suojaa ja voitelee puomia erinomaisesti myös kaikkein kosteimmissa ja eniten korroosiota aiheuttavissa paikoissa. Rasvalla on erinomainen kuormankantokyky, tarttuvuus sekä omaa luokkaansa olevat vedenkesto-ominaisuudet. Tuflube Extreme kestää erittäin hyvin myös suolavettä.

Tuflube Extreme on korkeasti lisäaineistettu voiteluaine ja lisäaineistus on valittu täysin teleskooppipuomien erityisiä tarpeita silmällä pitäen. Tuflube Extreme tarjoaa erittäin hyvän voitelun puomikäytössä ja vähentää oleellisesti kitkaa liukupinnoilla sekä takaa pehmeän liikkeen. Tuflube Extremen käyttölämpötila-alue on laaja, -50 / +160 ˚C, joten se soveltuu hyvin Suomen ankaraan talveen.

Tuflube Extremen vaalean värin ansiosta komponenttien kunnon sekä rasvaustarpeen visuaalinen havainnointi helpottuu merkittävästi. Oikein toteutettu voitelu parantaa puomin sekä laitteiston käyttöikää ja takaa puomin sujuvan, tasaisen liikkeen sekä jouhevan toiminnan laitteiston elinkaaren alusta loppuun. Tuflube Extremen avulla puomin huolto- sekä uudelleenrasvausväli pitenee, sillä erittäin tarttuva ja puomikäyttöön suunniteltu rasva ei huuhtoudu liukupinnoilta pois, ei edes ankarissa ilmasto-olosuhteissa.

Rocol on kuunnellut asiakkaiden tarpeita ja kehittänyt puomikäyttöön sopivan voiteluaineen juuri niillä ominaisuuksilla, joita asiakaskunnassa on kaivattu. Kun kaluston rasvaustarve vähenee, vähenee samalla myös huolto- ja seisokkiaika. Tämä tarkoittaa suoria kustannussäästöjä asiakkaalle.

S&N Oy:n kautta saat keskitetysti alan johtavat Rocol voiteluaineet nosturikaluston kaikkiin tarpeisiin niin vaijereille ja teleskooppipuomeille, kuin avohammaspyörille ja ketjuille. On tärkeää, että voiteluaine on kalustoonne sekä käyttöönne sopivaa, jonka takia haluamme auttaa teitä voiteluaineiden valinnassa.

Lue lisää esitteestä Rocol - Nosturien voiteluratkaisut

Ota yhteyttä niin valitaan juuri teidän kalustoonne optimaalisimmat voiteluaineet.

 

JESSE JANSSON

Liiketoimintapäällikkö, Voimansiirto

(09) 478 60 272

jesse.jansson @ snoy.fi