LAAJENSIMME VALIKOIMAAMME SÄHKÖMAGNEETTISILLA JARRUILLA JA KYTKIMILLÄ

LAAJENSIMME VALIKOIMAAMME SÄHKÖMAGNEETTISILLA JARRUILLA JA KYTKIMILLÄ

 
Maailmanlaajuisesti tunnetun Ringfeder -lukitus- ja vaimennusratkaisujen sekä kytkentäkomponenttien valikoiman lisäksi tarjoamme asiakkaillemme nyt myös Italialaisen Teleco Frenin jousijarruja sekä pneumaattisia ja sähkömagneettisia kytkimiä. Teleco Freni on tunnettu innovatiivisesta tarttumisenestojärjestelmästään sekä uusista jarru- ja voimansiirtoratkaisuistaan kylmiin, ankariin olosuhteisiin. Tuotevalikoimaan kuuluu jousijarrut, halkaisijaltaan jopa 300 mm ja vääntömomentiltaan 500 Nm asti, sekä hammas- että kitkalevykytkimet. Tuotteet on saatavissa myös sovelluskohtaisesti räätälöitynä. Kytkimien pääkäyttökohteet ovat erilaiset työstö-, pakkaus-, ja kaivoskoneet sekä merenkulun koneet ja käyttölaitteet.

Sähkömagneettisia kytkimiä ja jarruja käytetään sovelluksissa, joissa vääntömomenttia halutaan ohjata sähköisellä kauko-ohjauksella. Teleco Freni tarjoaa hammaskytkimistä sähkökäyttöisiä sekä ilman sähköä olevia versioita. Hammaskytkin voi siirtää pienestä koostaan huolimatta suuria vääntömomentteja. Kytkimen minimaallinen jäännösmomentti takaa lyhyen vapautusajan. Hammaskytkimiä voidaan valmistaa erilaisissa geometrisissa muodoissa. Vakiokytkin mahdollistaa kytkennän missä tahansa asennossa. Hammaskytkin on tarkoitettu erityisesti sovelluksiin, jotka toimivat alhaisen nopeuden järjestelmillä kuten työstökoneilla.

Sähkömagneettiselle monilevykytkimelle on yksinkertainen rakenne ja kompaktit mitat. Monilevykytkin on ihanteellinen valinta mekaanisten prosessien automatisointiin, kuten liikkuvien yksiköiden mekaanisten voimansiirtojen sähköiseen kauko-ohjaukseen.

Pneumaattiset kytkimet välittävät vääntömomentin pneumaattisen kalvon aiheuttaman kitkan kautta toisiinsa kytkeytyneiden hammastusten avulla. Pneumaattiset kytkimet on suunniteltu toimimaan ilman öljyä 6 baarin paineilmalla.

Teleco Freni on suunnitellut ja valmistanut jousijarruja sekä pneumaattisia ja sähkömagneettisia kytkimiä lähes 25 vuoden ajan. Vuodesta 2017 lähtein Teleco Frenin laatujärjestelmä on sertifioitu ISO 9001:2015 -standardin mukaisesti.

https://www.telecofreni.com/en

Ota yhteyttä ja valitaan teidän sovellukseenne sopiva kytkinvaihtoehto.