HEI TYÖMATKAPYÖRÄILIJÄ, TULE MEILLE NAAPURIKSI

HEI TYÖMATKAPYÖRÄILIJÄ, TULE MEILLE NAAPURIKSI

 
Meillä Roihupellon kehittyvällä pienteollisuuden ja kulttuurialan alueella on vapaana 660 m² avointa edullista toimistotilaa. Osoite on Tulppatie 10-12. Joka suunnasta tuovien pyöräteiden puolesta sijainti on oivallinen pyöräilevälle työyhteisölle. Meillä on myös hyvin pyörien säilytystilaa ja juuri remontoidut suihkutilat. Talon edessä on myös reilusti vapaata parkkitilaa. Pian perille pääsee myös raitiovaunulla eikä metropysäkkikään kaukana ole. Useampi lounaspaikka löytyy ihan kävelyetäisyydeltä ja Itäkeskuksen palvelut ovat 10 min automatkan päässä.

Kolmannen kerroksen korkeassa ja valoisassa toimistossa on ikkunat kahteen suuntaan, useita työpisteitä mahtuu mukavasti ja tilaa jää hyvin vielä esimerkiksi palavereille ja koulutuksille. Tällä hetkellä sosiaalitilat ovat yhteiset mutta mahdollisuus on rakentaa myös oma keittiönurkkaus ja wc:t. Muuttovalmiissa yleisilmeeltään siistissä tilassa on koneellinen ilmanvaihto ja jäähdytys.

 

Toimisto, Muu
660 m²
3. krs (ei hissiä)
Helsinki
Roihupelto
Tulppatie 10-12

 
Toisen kerroksen pienempi 250 m² muunneltava tila sopii hyvin toimistoksi tai harrastetilaksi yhdistykselle tai kerholle. Muuttovalmiissa tilassa on omat wc:t ja koneellinen ilmanvaihto sekä jäähdytys.

 

Toimisto, Muu
250 m²
2. krs
Helsinki
Roihupelto
Tulppatie 10-12

 

 
Samasta rapusta on mahdollista vuokrata myös tarvittava määrä alakerran varastotilaa.

 
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Neena (09) 478 60 268 tai neena.granlund @ snoy.fi