SAAVUTA SUORITUSKYKYETUA GGB TRIBOLOGISILLA LAAKERIPINNOITTEILLA

Kitkaa vähentävien ratkaisujen ja innovatiivisten liukulaakeritekniikoiden ohella GGB laajentaa asiantuntemustaan tribologisiin polymeeripinnoitteisiin tarjoten näin laakereissaan tekniikan mahdollistamia suorituskykyetuja. GGB innovoi ja optimoi ainutlaatuisia ratkaisuja asiakkaan sovellusten tarpeisiin räätälöimällä laakerin pinnoitekoostumusta mahdollistaen perinteisen voitelun korvaamisen, ylivoimaisen uv-säteilyn keston ja ainutlaatuisen muokattavuuden.

Perinteisten voiteluaineiden korvaaminen kiinteällä voiteluaineratkaisulla parantaa huomattavasti koneen suorituskykyä, sillä itse rasvatut ja öljytyt laakerit rikkoutuvat usein ennenaikaisesti riittämättömän voitelun vuoksi. PYROSLIDE™ 1100 on valmistettu jauhemetallurgisesta laakerimateriaalista, joka koostuu homogeenisesti metallimatriisiin jakautuneesta kiinteästä voiteluaineesta. Korkean lämpötilan kestävä itsevoiteleva laakeri on huoltovapaa, muodostamalla kiinteän voiteluainekalvon suhteellisen liikkeen aikana.

EP®15-materiaali on suunniteltu erityisesti vaativiin ulko- ja aurinkoenergian sovelluksiin, sillä se kestää voimakasta altistumista UV-säteille. EP®15-laakeri kestää ankaria sääolosuhteita kuten -40° - +125 asteen lämpötilan ja sillä on myös erinomainen lujuus ja lämmönjohtavuus. Kevyt laakeri on korroosion kestävä kosteissa ja suolaisessakin ympäristössä. Ruiskuvalutoteutus mahdollistaa rajattomat mitta- ja suunnitteluominaisuudet.

Räätälöitävät tribologiset AuGlide™ -laakerointiratkaisut ovat lyijytöntä bimetallia, RoHS-yhteensopivia sekä soveltuvia korkean kuormituksen sovelluksiin ja ankariin käyttöolosuhteisiin. Laakerit ovat koneellisesti muokattavissa ja ohutseinäinen rakenne mahdollistaa hyvin pienikokoisen laakerikoon. AuGlide™ -laakereilla on erinomainen väsymislujuus dynaamisissa ja iskukuormitusolosuhteissa.

Lue lisää:

GGB TRIBOLOGISET LAAKERIPINNOITTEET TEOLLISUUDEN VAATIVIIN SOVELLUKSIIN