ROCOL® FOODLUBE -TUOTEVALIKOIMAA ON PÄIVITETTY KOOSTUMUKSELTAAN PFAS-VAPAAKSI

ROCOL® FOODLUBE -TUOTEVALIKOIMAA ON PÄIVITETTY KOOSTUMUKSELTAAN PFAS-VAPAAKSI

ROCOL on aloittanut merkittävät toimet poistaakseen PFAS-yhdisteet tuotteistaan. PFAS-yhdisteitä (perfluorattuja alkyyliyhdisteitä) eli laajaa ryhmää pysyviä orgaanisia yhdisteitä käytetään monissa teollisissa ja kuluttajatuotteissa niiden vettä, likaa ja rasvaa hylkivien ominaisuuksien vuoksi.

PFAS-yhdisteet ovat kestäviä ja hajoavat ympäristössä erittäin hitaasti. Yleisen käytön vuoksi yhdisteet ovat levinneet maailmanlaajuisesti kaikkialle ympäristöön. PFAS-yhdisteiden terveysvaikutuksia ei täysin tunneta, mutta pitkäaikainen altistuminen voi aiheuttaa riskejä terveydelle ja kehitykselle.

PFAS-yhdisteiden käyttöä ollaan yleisesti rajoittamassa ja ROCOL on sitoutunut olemaan kehitystyön eturintamassa. ROCOL päivittää tuotevalikoimaansa jatkuvasti uuden tiedon myötä ollakseen ajantasalla sääntelymuutoksissa. Teknologioidensa kehitystyöllä ROCOL varmistaa myös, että tuotteet säilyttävät ensiluokkaisen suorituskykynsä. ROCOL:n ISO 21469:2006 -sertifikaatti takaa, että kaikki tuotteet on valmistettu hygieenisesti ja turvallisesti.
 
Jo nyt FOODLUBE-tuotevalikoimassa koostumukseltaan PFAS-vapaita tuotteita ovat mm:

  • FOODLUBE Hi-Torque on täysin synteettinen vaihteistoöljy, joka vähentää kulumista ja pidentää vaihteiston käyttöikää. Sen on todettu pidentävän öljynvaihtovälejä jopa neljään vuoteen.
  • FOODLUBE Premier 1 on korkean suorituskyvyn EP-rasva, joka on suunniteltu erityisesti korkean nopeuden ja lämpötilan sovelluksiin. Se tarjoaa erinomaisen suojan veden huuhtoutumista ja korroosiota vastaan, mikä on elintärkeää elintarvike-, lääke- ja muiden puhtaiden ympäristöjen voiteluaineille.
  • FOODLUBE WD Spray on yleiskäyttöinen elintarvikekelpoinen WD-spray, joka tunkeutuu, voitelee, hylkii vettä ja suojaa korroosiolta.

OTA YHTEYTTÄ

Autamme valitsemaan juuri teidän tarpeitanne vastaavan ROCOL FOODLUBE -tuotteen.

S&N YHTEYSTIEDOT