LÄHETÄMME TILAUKSENNE SAMANA PÄIVÄNÄ

 

Nyt entistä parempaa S&N asiakaspalvelua:
LÄHETÄMME TILAUKSENNE SAMANA PÄIVÄNÄ,
kun tilaat asiakaspalvelustamme tai verkkokaupastamme arkena klo 12.00 mennessä
 

Osana kunnianhimoista tavoitettamme tarjota Suomen parasta teknistä asiakaspalvelua, toimitamme nyt tilauksenne matkaan samana päivänä, kun tilaat verkkokaupasta tai edustajaltamme arkena klo 12.00 mennessä.

Voit tilata puhelimitse, sähköpostilla tai sivujemme yhteydenottolomakkeella – juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii. Meillä tavoitat aina asiantuntevan ammattilaisen, joka ratkaisee haastavatkin tuotteisiin tai tilaukseenne liittyvät kysymykset. Vastaamme nopeasti, koski asiasi sitten tilausta tai muuta palvelujamme tai tuotevalikoimaamme liittyvää asiaa kuten toimitusta, hintaa, tuotetietoa tai tarjouspyyntöä.

Voit paikasta ja ajankohdasta riippumatta selata tuotevalikoimaamme myös verkkokaupassamme. Sivuiltamme löydät lähes 20 000 tuotetta yli 50 eri toimittajalta ja kirjautumalla voit tilata tuotteet juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Tutustu verkkokauppaamme osoitteessa snoy.fi/tuotteet/.

Toimitamme tuotteet valitsemanne kuljetuksen ja toimitusmallin mukaisesti. Tarjoamme asiakkaillemme myös laajasta yhteistyöverkostostamme monipuolisesti toimitus- ja jakeluvaihtoehtoja.

 
Ollaan yhteydessä!
Asiakaspalvelumme tavoitat numerosta (09) 478 60 305 tai sähköpostilla snoy@snoy.fi.
Edustajiemme suorat yhteystiedot löydät sivuiltamme snoy.fi/yhteystiedot/.