Kustannustehokkaampi ketjuinvestointi ROCOL-ketjuvoiteluaineilla!

Uuden ketjun vaihtaminen prosessiin ennalta suunnitellun tauon aikana on usein kallis ja aikaavievä operaatio, puhumattakaan, jos ketju katkeaa kesken tuotannon. Oikean ketjun valinta on siis syytä tehdä huolella, silti parhaastakaan ketjusta ei saa kaikkea irti ilman oikeanlaista voitelua. ROCOL CHAINGUARD, CHAIN&DRIVE ja BIOGEN -tuoteperheet antavat teollisuuden ketjuille parhaan mahdollisen eliniän. Elintarvikkeiden tuotantolinjoille on omat NSF ja ISO21469 hyväksytyt FOODLUBE ja BAKERLUBE -tuoteperheet, joista löytyy ratkaisu vaativista yläpuolisista kuljettimista paistouuneihin ja esimerkiksi suklaanpakkauskoneisiin. Yhteisiä ominaisuuksia kaikille ROCOL ketjuvoiteluaineille ovat hyvä tunkeutuma, erinomaiset voiteluominaisuudet laajalla lämpötila-alueella ja hyvä pysyvyys. Käytännössä ketjut kestävät pidempään ja voiteluainetta kuluu silti vähemmän. Eri tuoteperheet on myös kehitetty toimimaan tiettyjen teollisuusalojen erityisolosuhteissa. Olipa siis prosessi tai ympäristöolosuhde lähes mikä tahansa, siihen löytyy aina oikea ketjuvoitelu!

CHAIN&DRIVE -tuotteet soveltuvat yleisteollisuuden sisä- ja ulkotilojen sovelluksiin. Ne ovat helppoja levittää, eivät sinkoa pois suurissakaan ketjunopeuksissa ja antavat erinomaisen suojan vettä ja korroosiota vastaan. Tyypilisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi kuljettimet, ketjukäytöt ja trukkien nostoketjut.

CHAINGUARD -tuotteista löytyy apu yleisteollisuuden kuumien paikkojen kuljettimille. Sarjan tuotteille on ominaista hidas ja vähän jäämiä jättävä haihtuminen korkeissa lämpötiloissa, esimerkiksi lämpökäsittelyuuneissa.

BIOGEN -tuoteperhe on ympäristöystävällinen tuoteperhe teräsköysien, ketjujen yms. laitteiden tai mekanismien voitelemiseen vaativissa meriolosuhteissa. Sarjan tuotteet antavat poikkeuksellisen hyvän ja pitkäkestoisen suojan makeaa- ja suolaista vettä vastaan.

FOODLUBE -sarjan ketjuvoitelutuotteet soveltuvat elintarviketeollisuuden esikäsittely-, tuotanto- ja pakkauslinjojen ja koneiden voiteluun sekä suojaamiseen. Sarjasta löytyy ketjuvoiteluaineita laajalle lämpötila-alueelle ja esimerkiksi tippumaton voiteluaine linjan yläpuolisille ketjuille.

BAKERLUBE -sarja on nimensä mukaisesti erikoistunut leipomoteollisuuden uunien ketjuvoiteluun. Sarjan tuotteille ominaista on korkean lämpötilan sieto ja hidas sekä vähän jäämiä jättävä haihtuminen.

Ota yhteyttä niin laitetaan tuotantolinjasi tai -koneesi ketjuvoiteluasiat kuntoon!