KOMPENSOI KULMAVIRHE KYTKIMELLÄ – RINGFEDER TNM (NOR-MEX)

Linjapoikkeamia laitteen ja moottorin napojen välillä voivat aiheuttaa esimerkiksi epätarkka asennus tai lämpötilan aiheuttama liike. Ringfeder TNM (Nor-Mex) joustavat sakarakytkimet kompensoivat vaihteen ja moottorin aksiaali-radiaali- ja kulmavirheitä sekä vaimentavat mahdollista käytön värähtelyä. Poikkeaman korjaava joustava kytkin välittää voiman luotettavasti ja tehokkaasti sähkömoottorilta muulle laitteistolle. Kytkinelementtien sähkönjohtavuus eli konduktiivisuus on hyvä, jolloin staattista sähköä ei pääse syntymään kytkinkäytön osiin. Oikein mitoitettu ja asennettu joustava kytkin mahdollistaa tehokkaan ja turvallisen tavan välittää momenttia moottorin ja pumpun tai vaihteen välillä varmistaen ettei laitteisto hajoa mahdollisen ylimomentin sattuessa.

Ringfeder TNM G- ja H- kytkimet tuovat huomattavaa lisäarvoa erityisesti raskaissa laitteistoissa, sillä kytkimen vaihtaminen onnistuu ilman moottorin tai vaihteen siirtämistä. G-kytkimen moniosainen rakenne mahdollistaa sakararenkaan siirtämisen taakse, jolloin käytön pyörimissuunta voidaan tarkastaa. Lisäksi kytkimen toista puolikasta ei tarvitse siirtää aksiaalisesti joustoelementtiä vaihdettaessa. H-Kytkimen adaptiivinen rakenne mahdollistaa esim. pumppukäyttöjen moottorin ja pumppuyksikön siirtämisen huoltojen yhteydessä eri pituisten väliholkkien ansiosta. Kytkinten helppo asentaminen nopeuttaa olennaisesti huoltoprosessia, tehden prosessista huomattavasti kustannustehokkaamman. TNM-kytkimet on valmistettu laadukkaista materiaaleista pitkän käyttöiän takaamiseksi.

Ota yhteyttä varmistaaksesi oikean kytkimen valinta. Meiltä saat E, G, ja H-kytkimien lisäksi myös muut TNM (Nor-Mex) kytkimet. Meillä on hyvä varastosaatavuus aihiokytkimille ja kytkinkomponenteille ja voimme koneistuttaa kytkimet Suomessa toimitusten nopeuttamiseksi. Toimitamme Cad-kuvat ja tekniset tiedot kytkimistä suunnittelun tueksi. Jokaiselle kytkinmallille saat myös kattavat huolto- ja asennusohjeet.