S&N Oy – Home

Palvelua parhaissa merkeissä - en test

S&N arvot

Ratkaisemme teollisuuden komponentteihin ja palveluihin liittyvät tarpeet tehokkaasti ja kannattavasti.

Tunnustettu asiantuntemuksemme perustuu pitkäaikaiseen, aktiiviseen toimittaja- ja asiakasyhteistyöhön. Löydämme asiakkaamme muuttuviin tarpeisiin alan kehittyneimmät ratkaisut.

Pitkäaikaiset asiakas- ja toimittajasuhteemme perustuvat vahvaan luottamukseen. Avoin, arvostava ja kannustava työyhteisömme varmistaa sitoutumisen yhteisiin tavoitteisiin.

S&N Cardan

S&N Cardan on Suomen johtava nivelakseleiden valmistaja jo vuodesta 1975. Tarjoamme täyden palvelun suunnittelusta tuotantoon. Saat meiltä myös huolto-, korjaus- ja tasapainotuspalvelut nopeasti ja joustavasti.

 

Uudet nivelakselit

Nivelakseleiden korjaus

Valikoimaa

teollisuusvoiteluaineet

TEOLLISUUSVOITELUAINEET

RTD Liquid 400g
Hydra HVI ISO VG-46
Foodlube Chain Spray

 

TEOLLISUUSHIHNAT

MBL Kapeakiilahihna
MBL Ryhmäkiilahihna
HTD-Hammashihna

 

OHJAAMOKOMPONENTIT

Yuulilasinpyyhkimen moottori
Kulma-anturi
Tuulilasinpyyhkimen sulka

LUKITUSJÄRJESTELMÄT

248-9260.00-00000 Kiristävä lukko
72-1-9011 Sinkkivalu sarana 90 x 60mm, vahvuus 8mm
209-0201.00-00000 EPDM tiiviste 11 x 21,5mm

laakerit

Timken laakeri
Timken Yksikkö
NSK Laakeri

teollisuusketjut

Diamond rullaketju suorin sivulevyini
BS-Rullaketju
ANSI Ketju

kytkimet

Nor-Mex G148 Aihiokytkin
Nor-Mex 148 Kytkinelementti
Lukitusholkk

ilmapalkeet

FT816-40 16X3 10 BAR raskaan kaluston telivaunut
FT210-32DS valmistavan raskaanteollisuuden kuljetinlinjastot
LS FD960-22ECO paperikoneiden viiraosien ohjausyksiköt

Ajankohtaista

 • S&N TUOTE- JA PALVELUVALIKOIMA LAAJENEE

  S&N TUOTE- JA PALVELUVALIKOIMA LAAJENEE

    S&N Osakeyhtiön yli sadan vuoden yrityshistoriaan mahtuu paljon ympäröivän yhteis­kunnan muutoksia. Edellytys erilaistua on jo vuosia ollut S&N:n toiminnan lähtökoh­ta ja ylpeydeksemme olemme voineet tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme vuodesta toiseen. …Lue lisää
 • Kardaaniakselin korjaus on kustannustehokas ympäristöteko

  Kardaaniakselin korjaus on kustannustehokas ympäristöteko

  KARDAANIAKSELIN KORJAUS ON KUSTANNUSTEHOKAS YMPÄRISTÖTEKO   S&N Cardan tarjoaa vuosikymmenien ammattitaidolla raskaankaluston ja teollisuuden kardaaniakseleiden huolto-, korjaus- ja tasapainotuspalvelua. Palvelemme nopeasti ja joustavasti. Korjaamme 85 % kardaaniakseleista 48 h sisään. …Lue lisää
 • Suomen vanhin ROCOL®-edustus

  Suomen vanhin ROCOL®-edustus

  S&N OSAKEYHTIÖ 110 VUOTTA SUOMEN VANHIN ROCOL®-EDUSTUS   ROCOL:n juuret juontavat vuoteen 1878, jolloin Victor Ragosine kehitti keltaisen voiteluöljyn, joka oli syövyttämätön ja teknisesti ylivoimainen. Öljyä myytiin myöhemmin kaikkialla Euroopassa. …Lue lisää

Palvelut

Asiakaskuntamme eri toimialoilta ovat oman alansa huippuja. Vastaamme nykyaikaisen vaatimustason tarpeisiin ammattiosaamisella ja pitkällä alan kokemuksella.
SUUNNITTELUN TUKI JA KONSULTOINTI

Asiakkaan piirroksien tai suunnitelmien pohjalta käytämme vahvaa ammattiosaamistamme parhaan tuotevalikoiman laatimiseen. Suunnittelun kulmakivi on asiakkaan prosessin ja arvoketjun ymmärtäminen, jonka pohjalta keräämme olennaisen tiedon komponentin valinnan tueksi.

HANKINNAN TEHOSTAMINEN – KESKITTÄMINEN

Asiakkaat vaativat entistä joustavampaa ja tarkempaa palvelua. Hyvin usein asiakas kääntyy puoleemme etsien, täysin uutta, erilaista ja toimivaa tuotevariaatiota tarpeisiinsa. Asiakasyhteistyömme alkaa katselmuksesta, jonka tavoitteena on löytää kustannustehokkaimmat ja parhaat tuotekehitys-, tuotanto- ja logistiikkaratkaisut.

ASIAKASPALVELU – KOULUTUS

Asiakaspalvelumme auttaa sinua aina tarvittaessa. Saat meihin yhteyden helposti puhelimitse, sähköpostitse tai verkkopalvelun yhteystietolomakkeen kautta. Toimimme sosiaalisesti vastuullisesti ja avoimesti. Viestimme työntekijöille, yhteistyökumppaneille, naapureille ja muille sidosryhmille säännöllisesti.

VARASTOINTI

Asiakaskohtainen välivarastopalvelumme lyhentää toimittamiemme tuotteiden ja samalla myös asiakkaidemme tuotannon toimitusaikoja. Välivarastostamme toimitamme sinulle komponentit tarpeesi mukaan. Toteutamme projekteja monipuolisesti eri tuotantolaitoksille, laitetoimittajille sekä muille teollisuusyrityksille.

Teollisuuden alat

Konerakennusteollisuus

Laajimmillaan koneenrakennusteollisuudessaa suunnitellaan laite lähtien sen käyttötarkoituksesta ja käytön vaatimuksista. Valmistajat kehittävät määrätietoisesti toimintatapoja ja prosesseja jo ajoissa.

Kaivannaisteollisuus

Kaivosteollisuus on edelläkävijä automaation ja uuden teknologian hyödyntämisessä. Kaivoslaitteita valmistava teollisuus on Suomessa maailman huippua sekä teknologisesti että tuotantomäärältään. Luonnonvarojen saatavuus ja tuotanto ovat keskeisiä varallisuus- ja menestystekijöitä muuttuvassa maailmassa.

Energiateollisuus

Energian luotettava toimitus ja hinta vaikuttavat elämäämme vuoden jokaisena päivänä. Suomen energiajärjestelmästä on onnistuttu rakentamaan monipuolinen ja tehokas. Energiantuotantolaitoksia sekä sähkö- ja kaukolämpöverkkoja kunnostetaan ja uudistetaan jatkuvasti, mistä syystä katkoja ja häiriöitä on vähän.

Siirto ja kuljetus

Suomalaisautoilijat käyttävät työssään yhä varustellumpia työkaluja. Uutta kuorma-autoa tai ajoneuvoyhdistelmää suunniteltaessa otetaan huomioon laajasti loppukäyttäjien erilaisia teknisiä vaatimuksia ja toiveita.

Prosessiteollisuus

Prosessiteollisuuden tuotteet tuovat merkittävän lisäarvon muiden teollisuusalojen tuotteisiin ja tuotantoprosesseihin. Prosessiteollisuus on viime vuosikymmeninä automatisoitunut ja digitalisoitunut vahvasti teollisen internetin sekä mittaus- ja anturitekniikan kehittymisen myötä.

Teollisuuden kunnossapito

Kunnossapidon tehtävä on varmistaa, että laitoksen käytettävyys, tuotantomäärä ja lopputuotteen laatu pysyvät suunnitellulla tasolla. Kunnossapidon palvelut tullaan nykyistä enemmän hankkimaan oman alansa osaamiseen erikoistuneilta palveluyrityksiltä.