Diamond ketjuvalikoima

DIAMOND -KETJUT

Diamond Chain on jo yli 125 vuoden ajan valmistanut ketjuja useilla eri toimialoille, jotka kestävät pidempään ja toimivat vastaavia ketjuja paremmin. Rullaketjut valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista. Ketjun jokainen komponentti suunnitellaan, valmistetaan ja kootaan huolellisesti niin, että lopputuote ylittää teollisuuden standardit ja asiakkaan odotukset. Laaja tuotevalikoima sisältää vakio rullaketjujen lisäksi myös räätälöityä ketjutuotteita.

Rullaketjun hankinnassa pelkkä ostohintaan perustuva päätös voi maksaa pitkällä tähtäimellä huomattavasti enemmän. Ketjuhankinnan kokonaiskustannuksien määrittäminen auttaa varmistamaan, että lyhytaikaisista säästöistä ei tule pitkäaikaisia kuluja. Valitessasi Diamond Chain -ketjun, mahdollistat tuotannon kasvun ja seisokkien vähentymisen, mitkä ovat kriittisiä menestystekijöitä millä tahansa toimialalla.

Diamond Infinity®

Diamond Infinity® -tuotevalikoiman raskaisiin sovelluksiin kehitetyt korkealaatuiset BS-sarjan voimansiirtoketjut ovat käyttöiältään alan johtavia. Kestävämpien ketjurakenteiden myötä BS-sarjan ketjut tarjoavat alhaisimmat kokonaiskustannukset. Diamond ketjuissa on 10 vuoden takuu.

BS-sarjan ketjujen käyttökohteita ovat mm. kontti- ja teollisuusnostimet, kaivosteollisuuden kuljettimet sekä saha- ja paperiteollisuuden prosessit.

Diamond Sapphire®

Diamond Sapphire® -tuoteportfolio sisältää laajan valikoiman eri materiaaleista valmistettuja vakio- ja erikoisketjuja sekä lisälaitteita kevyeen ja keskiraskaaseen voimansiirtoon. Sapphire -tuotteissa on vuoden tuotetakuu.

Sapphire BS-sarjasta löytyy myös täysi valikoima korroosionkestäviä rullaketjuja eri pohjamateriaalilla tai pintakäsittelyllä käytettäväksi kosteissa ja syövyttävissä valmistusympäristöissä teollisuuden eri aloilla.

Diamond Duralube®

Uusi Diamond Duralube® on huoltovapaa tuotevalikoima BS- ja ANSI-ketjuja niin vakio- kuin elintarvikekelpoisella ketjuvoitelulla. Duralube® on kehitetty sovelluksiin, joissa ketjujen säännöllinen voitelu ei ole mahdollista tai käytännöllistä. Huoltovapaa rullaketju on suunniteltu varmistamaan ketjun optimaalinen suorituskyky näissä olosuhteissa.

Duralube® tarjoaa pitkäaikaisemman voiteluratkaisun. Ketjun yksiosaisen holkki/rullayhdistelmän tyhjiöstä vapautuu käytössä voiteluainetta, joka lisävoitelee tappi-/holkkiliitoksen säännöllisesti. Duralube® -ketjun käyttöikä on jopa viisinkertainen tavalliseen, vain alun perin voideltuun, ketjuun verrattuna.

Diamond Korvakeketjut

Tavallisia ja tuplajaolla olevia Diamondin -rullaketjuja on saatavana valmiiksi liitettävillä korvakkeilla tai pidennetyillä tapeilla. Diamond tarjoaa monipuoliset ja räätälöidyt ketjut eri kuljetinratkaisuihin.

ANSI -ketjut

Amerikkalaisen ANSI -standardin mukaiset rullaketjut on suunniteltu sopimaan monenlaisiin vakiosovelluksiin teollisuudesta maatalouteen ja kestämään pidempään kuin minkään muun valmistajan ketjut. Vakioketju on mitoiltaan, yhteensopivuudeltaan ja ketjupyörien istuvuudeltaan ASME / ANSI B29.1 -standardin mukainen sekä täyttää Diamond -ketjujen tiukat sisäiset vaatimukset.

Lue lisää: https://www.diamondchain.com/

Onko sinulla kysyttävää tuotteista tai palveluistamme? Ota yhteyttä ja autamme sinua mielellämme