Can-Am tuotesivu

CAN-AM CHAINS

– TEOLLISUUDEN TERÄS- JA MUOVIKETJUT

Can-Am Chains on laadukkaiden muovi- ja kuljetinketjujen johtava valmistaja. Laajaan valikoimaan kuuluu niitatut- ja hitsatut erikoisketjut, ketjupyörät, kulumalevyt sekä ketjutarvikkeet mm. puu- ja paperiteollisuuden tarpeisiin. Ketjuvalikoimaan kuuluu lisäksi tavalliset BS- ja ANSI-rullaketjut sekä räätälöidyt ketjuratkaisut. Ketjun suorituskyky vaikuttaa suoraan tuottavuuteen, joten ne on suunniteltu kestämään suuria iskukuormia ja vaihtelevia käyttönopeuksia kuten pysähtymisiä ja käynnistyksiä.

Ketjuhankinnan kokonaiskustannuksen alentamiseksi Can-Am -ketjut sisältävät useita hyödyllisiä ominaisuuksia ja ketjun jokainen osa on erittäin laadukas. Tarkan testauksen ja analysoinnin mahdollistaman oikean materiaalivalinnan ja innovatiivisen lämpökäsittelyprosessin tuloksena ketju on ainutlaatuisen vahva ja joustava, jolloin se kestää kauemmin raskaan teollisuuden käyttöympäristön ankarissa olosuhteissa ja tuottaa huomattavia kustannussäästöjä pitkällä aikavälillä.

KULJETINKETJUT

Niitattuja ja hitsattuja Can-Am -kuljetinketjuja käytetään raskaan teollisuuden eri sovelluksissa, kuten mekaanisen metsäteollisuuden tukin syöttökuljettimissa, hakkeen käsittelyssä sekä puutavaran lajittelijoissa ja kääntäjissä. Pitkälle kehitetyn tuotekokonaisuuden ansiosta ketjut tarjoavat maksimaalisen suorituskyvyn, iskunkestävyyden ja käyttöiän.

 

LAAHAINKETJUT

Hitsatut ja teräksiset Can-Am -laahainketjut toimivat tehokkaasti ja taloudellisesti hake- ja sahanpurukuljettimissa sekä vastaavissa sovelluksissa. Optimoidun ketjurakenteen ansiosta holkin ja niitin yhteensopivuus on täydellinen maksimaalisen kulumisen estämiseksi, mikä mahdollistaa ketjun suuremman iskunkestävyyden ja kiinnitysosien hitsattavuuden. Optimoitu ketjurakenne mahdollistaa myös tiettyjen osien lämpökäsittelyyn ja induktiokarkaisun.

MUOVIKETJUT

Asetaalimuovista valmistetut Can-Am -ketjut on suunniteltu käytettäväksi muuttuvissa ja syövyttävissä käyttöolosuhteissa. Muoviketju on loistava vaihtoehto perinteiselle teräsketjulle, kun olosuhteet vaativat ainutlaatuisia ominaisuuksia kuten poikkeuksellista materiaalia tai turvaväritystä. Can-Am Acetal -muoviketjuja käytetään esimerkiksi upotussäiliöissä ja niiden ympäristöissä sekä valmiin sahatavaran- ja jätevedenkäsittelyssä.

PIIKKIKETJUT

Euroopan ja Amerikan standardin mukaiset BS- ja ANSI-piikkiketjut on suunniteltu esimerkiksi sahatavaran kuljettamiseen. Ketjujen laadukkaat ja lämpökäsitellyt osat sekä asianmukainen voitelu parantavat vetolujuutta merkittävästi ja takaavat pitkän käyttöiän.

Lue lisää: https://www.can-amchains.com/

Onko sinulla kysyttävää tuotteista tai palveluistamme? Ota yhteyttä ja autamme sinua mielellämme