Home

S&N Oy

Ratkaisemme teollisuuden komponentteihin ja palveluihin liittyvät tarpeet tehokkaasti ja kannattavasti.

Tunnustettu asiantuntemuksemme perustuu pitkäaikaiseen, aktiiviseen toimittaja- ja asiakasyhteistyöhön. Löydämme asiakkaamme muuttuviin tarpeisiin alan kehittyneimmät ratkaisut.

Pitkäaikaiset asiakas- ja toimittajasuhteemme perustuvat vahvaan luottamukseen.  Avoin, arvostava ja kannustava työyhteisömme varmistaa sitoutumisen yhteisiin tavoitteisiin.

S&N Cardan

S&N Cardan tarjoaa laadukkaan valikoiman räätälöityjä nivelakseleita lyhyellä toimitusajalla.

 

S&N Cardan

S&N Cardan tarjoaa laadukkaan valikoiman räätälöityjä nivelakseleita lyhyellä toimitusajalla. 

Kaikki valmistuksessa käytettävät komponentit ovat tunnettujen valmistajien toimittamia. Laadukkaat komponentit yhdistettyinä asiantuntevan tiimin erikoistyövaiheisiin takaavat erinomaisen lopputuloksen. Nivelakselit ovat aina tarkoitukseensa sopivia ja käytössä kestäviä.

S&N Cardan tarjoaa huolto-, korjaus- ja tasapainotuspalvelut nopeasti ja joustavasti. 85% akseleista korjataan 48 tunnin sisällä.

Valikoimaa

KIINNITTIMET

 • Korimutteri M8
 • Jousitelki
 • Jousikiinnike

 

teollisuusvoiteluaineet

TEOLLISUUSVOITELUAINEET

 • Total Dynatrans MPV
 • Total Ruba Works 2000
 • Hydra HVI ISO vg-15

 

OHJAAMOKOMPONENTIT

 • Sisäpuolinen varustelu
 • Ulkopuolinen varustelu
 • Tuulilasinpyyhinjärjestelmät

TEOLLISUUSHIHNAT

LUKITUSJÄRJESTELMÄT

 • Pinet-lukitusjärjestelmät
 • Dirak-lukitusjärjestelmät
 • Rohde-kahvat
 • Sugatsune-järjestelmät

LAAKERIT

 

TEOLLISUUSKETJUT

 • Pinet-lukitusjärjestelmät
 • Dirak-lukitusjärjestelmät
 • Rohde-kahvat
 • Sugatsune-järjestelmät

KYTKIMET

 

ILMANPALKEET

 

Palvelut

Asiakaskuntamme eri toimialoilta ovat oman alansa huippuja. Vastaamme nykyaikaisen vaatimustason tarpeisiin ammattiosaamisella ja pitkällä alan kokemuksella.
SUUNNITTELUN TUKI JA KONSULTOINTI

Asiakkaan piirroksien tai suunnitelmien pohjalta käytämme vahvaa ammattiosaamistamme parhaan tuotevalikoiman laatimiseen. Suunnittelun kulmakivi on asiakkaan prosessin ja arvoketjun ymmärtäminen, jonka pohjalta keräämme olennaisen tiedon komponentin valinnan tueksi.

HANKINNAN TEHOSTAMINEN – KESKITTÄMINEN

Asiakkaat vaativat entistä joustavampaa ja tarkempaa palvelua. Hyvin usein asiakas kääntyy puoleemme etsien, täysin uutta, erilaista ja toimivaa tuotevariaatiota tarpeisiinsa. Asiakasyhteistyömme alkaa katselmuksesta, jonka tavoitteena on löytää kustannustehokkaimmat ja parhaat tuotekehitys-, tuotanto- ja logistiikkaratkaisut.

ASIAKASPALVELU – KOULUTUS

Asiakaspalvelumme auttaa sinua aina tarvittaessa. Saat meihin yhteyden helposti puhelimitse, sähköpostitse tai verkkopalvelun yhteystietolomakkeen kautta. Toimimme sosiaalisesti vastuullisesti ja avoimesti. Viestimme työntekijöille, yhteistyökumppaneille, naapureille ja muille sidosryhmille säännöllisesti.

VARASTOINTI

Asiakaskohtainen välivarastopalvelumme lyhentää toimittamiemme tuotteiden ja samalla myös asiakkaidemme tuotannon toimitusaikoja. Välivarastostamme toimitamme sinulle komponentit tarpeesi mukaan. Toteutamme projekteja monipuolisesti eri tuotantolaitoksille, laitetoimittajille sekä muille teollisuusyrityksille.

Teollisuuden alat

Konerakennusteollisuus

Laajimmillaan koneenrakennusteollisuudessaa suunnitellaan laite lähtien sen käyttötarkoituksesta ja käytön vaatimuksista. Valmistajat kehittävät määrätietoisesti toimintatapoja ja prosesseja jo ajoissa.

Kaivannaisteollisuus

Kaivosteollisuus on edelläkävijä automaation ja uuden teknologian hyödyntämisessä. Kaivoslaitteita valmistava teollisuus on Suomessa maailman huippua sekä teknologisesti että tuotantomäärältään. Luonnonvarojen saatavuus ja tuotanto ovat keskeisiä varallisuus- ja menestystekijöitä muuttuvassa maailmassa.

Energiateollisuus

Energian luotettava toimitus ja hinta vaikuttavat elämäämme vuoden jokaisena päivänä. Suomen energiajärjestelmästä on onnistuttu rakentamaan monipuolinen ja tehokas. Energiantuotantolaitoksia sekä sähkö- ja kaukolämpöverkkoja kunnostetaan ja uudistetaan jatkuvasti, mistä syystä katkoja ja häiriöitä on vähän.

Siirto ja kuljetus

Suomalaisautoilijat käyttävät työssään yhä varustellumpia työkaluja. Uutta kuorma-autoa tai ajoneuvoyhdistelmää suunniteltaessa otetaan huomioon laajasti loppukäyttäjien erilaisia teknisiä vaatimuksia ja toiveita.

Prosessiteollisuus

Prosessiteollisuuden tuotteet tuovat merkittävän lisäarvon muiden teollisuusalojen tuotteisiin ja tuotantoprosesseihin. Prosessiteollisuus on viime vuosikymmeninä automatisoitunut ja digitalisoitunut vahvasti teollisen internetin sekä mittaus- ja anturitekniikan kehittymisen myötä.

Teollisuuden kunnossapito

Kunnossapidon tehtävä on varmistaa, että laitoksen käytettävyys, tuotantomäärä ja lopputuotteen laatu pysyvät suunnitellulla tasolla. Kunnossapidon palvelut tullaan nykyistä enemmän hankkimaan oman alansa osaamiseen erikoistuneilta palveluyrityksiltä.