Sugatsune – hyttien ovien ja kaappien kiinnikkeet, salvat ja kannattimet

 
Sugatsune on Japanilainen yli 90-vuotias yritys, joka valmistaa tuotteita niin koti- kuin teollisuusasiakkaillekin. Sugatsunen laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat saranat, liukukiskot, magneettilukot, erilaiset oven pidikkeet ja kannattimet meri-, ilmailu- ja hygieniasovelluksiin. Laaja valikoima sisältää tuotteita magneettisista painikesalvoista aina ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin hylsyihin ja kitkalukkoihin. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut korroosion kestävät tuotteet ovat ihanteellisia teollisuuden ja merenkulun ulkosovelluksiin. Sugatsunelta löydät myös toimivia ratkaisuja kohteisiin, joissa tilankäyttö on rajoitettu.

Sugatsunen tuotteet tunnetaan laadukkaasta viimeistelystä. Suunnittelussa on otettu huomioon käyttömukavuuden lisäksi myös tuotteen ulkonäkö. Tuotteet on laatusertifioitu ISO9001: 2015 ja ne soveltuvat kohteisiin, joissa materiaalin laadulle ja kestävyydelle on erityisen suuret vaatimukset. Muovisalvat, pallosalvat, tynnyripultit ja liukuovien salvat ovat vain osa tuotevalikoimaa, jotka soveltuvat käytettäväksi mm. veneen kaapeissa ja vetolaatikoissa, matkailuauton kaapeissa ja asuntovaunujen ovissa.

Liikkuvissa kulkuneuvoissa kuten esimerkiksi veneissä, joissa tilankäyttö on rajoitettu, on olennainen turvallisuustekijä, että luukut ja ovet pysyvät kiinni kulkuneuvon heilahdellessa, liikkeelle lähtiessä tai pysähtyessä. Sugatsune-salvat, -kiinnikkeet ja -kannattimet on suunniteltu varmistamaan ovien ja luukkujen luotettava kiinnitys ja sujuva avaaminen. Veneet ja matkailuautot ovat vain esimerkkejä käyttökohteista, joihin tuotteet soveltuvat.

 

ESIMERKKEJÄ SUOSITUISTA TUOTTEISTA HYTTIEN OVIIN JA LUUKKUIHIN

ML-80/WHT MAGNEETTISALPA

LL-66CR KIINNITYSSALPA

SDH-P AUKIPITOSARANA

HS-180 AUKIPITOVARSI

Ota yhteyttä ja keskustellaan teille optimaalisten ratkaisujen löytämiseksi.

JOUNI SEPPÄNEN

Aluemyyntipäällikkö, Etelä-Suomi, Lukitusjärjestelmät

(09) 478 60 257

jouni.seppanen @ snoy.fi