DIRAK maadoittavat uppokantaruuvit ja saranat

DIRAK MAADOITTAVAT UPPOKANTARUUVIT JA SARANAT

 

Maadoitus on suojatoimenpide sähköiskun ja ylijännitteen varalta. Virhetilanteissa, esimerkiksi kotelon jännite voi aiheuttaa vaaran henkilöille ja käyttölaitteille. Maadoittavalla ruuvilla teet sähkökotelon potentiaalintasauksen helposti ja nopeasti. DIRAK maadoitettu uppokantaruuvi M6x12 täyttää jatkuvan maadoituksen vaatimukset DIN EN 61439-1 ja/tai (VDE 0660 part 600): 2012-06 standardien mukaisesti.

Maalattuja tai jauhemaalattuja metallisia perusmateriaaleja ei voi käyttää ilman maadoitukseen liittyvien pisteiden esikäsittelyä. Jos käytetään tavanomaisia kiinnityselementtejä, kosketuspinnan tulee olla maaliton. Esikäsittely on aikaa vievä ja kallista.

VDE-sertifioitu maadoittava uppokantaruuvi on varustettu kaavinhampaalla ruuvin kannan alla. Maadoittavan uppokantaruuvin ansiosta et tarvitse muita erikoisosia. Maadoitetut uppokantaruuvit varmistavat maadoituksen sekä vastareiässä että sylinterimäisessä reiässä. DIRAK tarjoaa maadoitetut ruuvit standardikierteellä.

Dirak maadoittavissa saranoissa tämä innovaatio varmistaa sähköä johtavan yhteyden oviosan ja karmiosan välillä, myös maalatuissa tai pinnoitetuissa saranoissa. Dirak maadoittavissa saranoissa käytetään jousilaahainta saranapuoliskojen luotettavaan yhdistämiseen ilman laajaa esikäsittelyä tai erillisiä maadoitusjohtoja. Yksinkertainen asennus säästää aikaa ja rahaa.

Lue lisää: dirak-launch.com/01-grounding-countersunk-screws-m6x12

 

Onko sinulla kysyttävää tuotteista tai palveluistamme? Ota yhteyttä ja autamme sinua mielellämme

JOUNI SEPPÄNEN

Aluemyyntipäällikkö, Etelä-Suomi, Lukitusjärjestelmät

(09) 478 60 257

jouni.seppanen @ snoy.fi