ROCOL® QUICK&CLEAN -LIINA TEHOKKAAMPAAN KÄSIEN JA PINTOJEN PUHDISTAMISEEN

ROCOL Quick&Clean -puhdistusliina on nopea ja kätevä käyttää käsien ja työympäristön puhdistamiseen paikoissa, joissa puhtaus on tärkeää, mutta vesipiste on etäällä kuten usein teollisuuden tuotantotiloissa ja varastoissa. Liinan puhdistusaineen alkoholipohjainen koostumus poistaa helposti epäpuhtaudet käsistä ja niin sileiltä kuin huokoisiltakin pinnoilta. Voit pyyhkiä muovi-, metalli- ja vinyylipintoja kuten esimerkiksi työkalut, työtasot, työpöydät, kahvat ja näppäimistöt. Liinojen säännöllinen käyttö ylläpitää puhtautta ja hygieniaa poistamalla tehokkaasti kaikenlaiset öljyt, rasvat, maalit, musteen ja jokapäiväisen lian.

Käyttövalmiit Quick&Clean -liinat on esikosteutettu ihoystävällisellä pesuaineella ja alkoholipohjaisella puhdistusliuoksella. Hellävarainen pudistusliuos hoitaa ja kosteuttaa käsiä, joten liinojen käyttö ei vaadi käsien huuhtelua. Alkoholipohjainen pesuaine haihtuu nopeasti eikä käsien tai pintojen kuivaamista erillisillä käsipapereilla tarvita. Suurikokoinen 28x28 cm liina puhdistaa perusteellisesti. Ympäristöystävällinen koko vähentää liinojen määrää käytössä mikä säästää säilytystilaa ja roskakoria. Kätevästä pakkauksesta on helppo ottaa liinoja yksi kerrallaan. Pakkauksen ilmatiivis korkki säilyttää liinojen kosteuden, jolloin liinat ovat käyttövalmiita pitkään. Riittoisa pakkauskoko sisältää 150 puhdistusliinaa.

JOHANNES HINTIKKA

Aluemyyntipäällikkö, Pohjanmaa

040 659 0209

johannes.hintikka @ snoy.fi