Laadukkaan ja kattavan Berner Group -tuotevalikoiman tarjoaa S&N Osakeyhtiö!

Kotimaisillakin markkinoilla jo tutuksi tullut saksalainen Berner Group on yksi johtavista monikanavayrityksistä Euroopassa. Berner tarjoaa kulutustarvikkeita, kemikaaleja, työkaluja ja palveluja teollisuuden sekä automotive- ja rakennusteollisuuden ammattilaisille yli 60 vuoden kokemuksella.

Berner Group on jo toisen sukupolven omistajajohtoinen yritys, joka tarjoaa laadukkaan ja kattavan 75 000 tuotteen valikoiman 21 maassa myyntiyhtiöiden ja yhteistyökumppaneiden välityksellä. Suomessa Berner Groupin yhteistyökumppaniksi on valittu S&N Osakeyhtiö ja tarjoamme Berner Group -tuotteita laajalle teollisuusasiakaskunnallemme. S&N toimii jatkossa Berner Groupin jakelijana Suomessa, keskittyen ensisijaisesti ensisijaisesti teollisuuden kemikaaleihin sekä metallin hioma-ja katkaisutekniikkaan. S&N Osakeyhtiön Berner Group -kemikaalivalikoimasta löydät teollisuuden irrotusöljyt, voiteluöljyt, kontaktisprayt ja pesuaineet. Kemikaalit sekä katkaisu- ja hiomalaikat löydät verkkokaupastamme. Berner Group Teollisuuden kemikaalit sekä Berner Group laikat -esitteen voit ladata näistä linkeistä Berner Group Hioma- ja katkaisulaikat ja Berner Group Teollisuuskemikaalit.

Kansainvälisenä myyntiin suuntautuvana yrityksenä Berner Group on sitoutunut kehittämään tuotevalikoimaansa edelleen ja mukauttamaan sitä entistä paremmin kasvavan asiakaskunnan vaatimuksiin. Myös me S&N Osakeyhtiöllä laajennamme Berner Group -tuotteiden varastovalikoimaa asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Tutustu Berner Teollisuuskemikaaleihin ja hioma- sekä katkaisulaikkoihin sivuillamme. Löydät koko valikoimaan osoitteessa https://shop.berner.eu/de-de/.

Berner Group -tuotteiden saatavuus ja toimittaminen on nopeaa tehokkaan logistiikkaverkostomme ansiosta. Voimme myös varastoida asiakaskohtaisia tuotteita sitoumusta vastaan varastollamme. Berner Groupin laadukkaita tuotteita käytetään laajasti joka puolella Eurooppaa, eikä syyttä. Monet käyttäjät ovat todenneet hinta-laatusuhteen erinomaisuuden. Ole yhteydessä edustajaamme ja valitaan teidän tarpeisiinne parhaiten soveltuvat Berner Group -tuotteet.

KYSY HIOMA- JA KATKAISULAIKOISTA

JOUNI SEPPÄNEN

Aluemyyntipäällikkö, Etelä-Suomi, Lukitusjärjestelmät

(09) 478 60 257

jouni.seppanen @ snoy.fi

KYSY TEOLLSIUUSKEMIKAALEISTA

KIMMO KANKAINEN

Aluemyyntipäällikkö, Lounais-Suomi

040 551 4494

kimmo.kankainen @ snoy.fi