Dirak Snap Technology – varma kiinnitysmenetelmä ilman ruuveja ja erikoistyökaluja

DIRAK-SNAP-technology (DST) on uraauurtava, patentoitu kiinnitysmenetelmä useisiin eri käyttökohteisiin. Yksinkertainen DST-kiinnike vain painetaan paikalleen. DST-tuotteiden valikoima on laaja, sisältäen mm. levykiinnikkeitä, saranoita, kahvoja, lukkoja jne.

DTS on käytännöllinen tapa liittää varsinkin liikkuvassa kalustossa sekä prosessilaitteissa, joissa on paljon huoltoluukkuja ja paneeleita, eivätkä kiinnikkeet saa kadota luukun ollessa auki tai irti. Paneelien ja luukkujen kiinnitys ilman ruuveja ja erikoistyökaluja nopeuttaa huomattavasti asennusta sekä huoltotoimintaa. DST:n etuna on myös, että se jousivoimaisena kiinnityksenä kestää löystymättä tärinää ja mekaanista rasitusta.

Rakenteissa, jotka toimitetaan osina ja kootaan kohteessa paikalleen, painettava DST mahdollistaa virheettömän ja luotettavan kokoonpanon. Kuormitusta kestävä DST-mekanismi mahdollistaa myös kiinnityksen avaamisen ja sulkemisen uudelleen ja uudelleen liitoksen löystymättä. DST-mekanismi mahdollistaa myös useiden eri materiaalien ja kappaleiden liittämisen yhteen. Kiinnityksen neliönmallinen reikä estää yhteen liitettyjen levyjen kääntymisen, jolloin liitäntä on myös luotettava.

DIRAK-SNAP-kiinnitystekniikka yhdistää joustavuuden, mukavuuden ja turvallisuuden kaikissa sovelluksissa ilman työkaluja. DST-tuotevalikoimassa löytyy myös itsemaadoittuvia sekä ilkivaltaa estäviä malleja, joissa iskunkestävä ja suojattu mekanismi on ulkopuolelta lähes mahdoton avata.

Ollaan yhteydessä ja lue lisää https://snoy.fi/dirak_snap_technology/ ja
tutustu koko DST-tuotevalikoimaan https://dirak.com/en/products/technology_dirak-snap-technology-dst.

Ota yhteyttä edustajaan ja sovi oma DST etätuote-esittely. Saat mallituotteet postitse ja voit tutustua DST:n kiinnitysmenetelmään edustajan esitellessä DST:n etuja juuri teidän sovelluksessanne.

JOUNI SEPPÄNEN

Aluemyyntipäällikkö, Etelä-Suomi, Lukitusjärjestelmät

(09) 478 60 257

jouni.seppanen @ snoy.fi