S&N Oy – Yritys

PALVELEVA BRÄNDITALO PALVELUKSESSASI

S&N Osakeyhtiö on vuonna 1913 perustettu teknisen tukkukaupan perheyhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa palvelua, asiantuntevaa konsultointiapua ja täsmällistä logistiikkaa. Edustamme kymmeniä kansainvälisiä teollisuuden tuotemerkkejä ja komponentteja. S&N Osakeyhtiöön kuuluva S&N Cardan on Suomen johtava nivelakselien valmistusta, huoltoa ja korjausta tarjoava yksikkö. Toimintamme laadun takaa ISO 9001:2015 laatujärjestelmä.

MISSIO

Kokoamme asiantuntemuksella ja ketteryydellä aina parhaat ratkaisut asiakkaidemme menestyksen varmistamiseksi.

ARVOT

TUNNUSTETTU ASIANTUNTEMUS

Tunnustettu asiantuntemuksemme perustuu pitkäaikaiseen, aktiiviseen toimittaja- ja asiakasyhteistyöhön. Olemme sovellusasiantuntija. Ratkaisemme asiakkaidemme ongelmia tuottaen taloudellista ja toiminnallista hyötyä. Varmistamme, että myymme oikeita komponentteja oikeaan sovellukseen oikeaan aikaan. Kehitämme asiakkaan lopputuotetta paremmaksi tuntemalla toimittajien innovatiiviset ratkaisut.

LUOVA KETTERYYS

Itsenäisenä, innovatiivisena toimijana reagoimme nopeasti ja ripeä toimintamallimme mahdollistaa asiakaslähtöisesti joustavat ratkaisut. Tunnemme oman maamme bisneksen. Meillä on oikeat tuotteet varastossa ja tarkoituksenmukaiset palvelut asiakkaan hyväksi.

AITO YHTEISTYÖ

Olemme kiinnostuneet asiakkaastamme. Pitkäaikaiset asiakas- ja toimittajasuhteemme perustuvat vahvaan luottamukseen.  Yhteinen tavoitteemme on molemminpuolinen menestyminen. Avoin ja kannustava yhteistyö varmistaa sitoutumisen yhteisiin tavoitteisiin. Arvostamme hyviä henkilökohtaisia asiakassuhteita ja verkostoitumista.

VASTUULLISUUS JA REHELLISYYS

Suomalaisena yrityksenä toimimme yhteiskuntavastuullisesti ja olemme sitoutuneita edistämään valinnoillamme kestävää kehitystä. Vastaamme siitä mitä lupaamme.